Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei kosten voor het gezin. 16 July 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Vrije tijd
thema: gezin
 
   Tips om te besparen > Gezin > Vrije tijd

Vrije tijd

Naar de bioscoop gaan, kan vaak erg oplopen in de kosten wanneer je met meerdere personen en kinderen gaat. Veel bioscopen hebben kortingsacties op bepaalde dagen of bieden kaarten aan waarmee je meerdere keren naar de bioscoop kan gaan voor minder geld. Het is daarom slim om op deze acties te letten door bijvoorbeeld op de website van de bioscoop te kijken wat voor acties deze heeft.
Helaas zijn pretparken, dierentuinen en andere attracties vaak dure uitjes. Wanneer je toch een keer een dagje weg wil, let dan goed op de verschillen tussen de toegangsprijzen en parkeertarieven. Ook zijn er vaak kortingsbonnen te vinden bij winkels, supermarkten en op internet. Wil je een keer naar het theater? Bij de Last Minute Ticket Shop in Amsterdam kun je tickets voor de helft van de prijs kopen.
Verjaardagen en feestdagen zijn vaak een obstakel wanneer je het niet breed hebt. Toch zijn er een hoop manieren om geld te besparen op dit soort dagen. Cadeautjes kun je zelf maken of zoeken op markten en internet. Wenskaarten hoef je niet in de winkel te kopen maar kun je zelf maken.
Wie er deze zomer een vakantie in Limburg gepland heeft, kan volop genieten van verschillende gratis speelgelegenheden voor de kinderen. Wie nog de grens over gaat, kan in België en Duitsland ook zijn hart ophalen.
Organiseer een (wekelijks) filmavondje voor vrienden of bekenden (die van hetzelfde soort films houden) en deel de kosten. Met wat eten en drinken heb je met elkaar een leuke avond.
December is weer begonnen. Heb je het niet al te breed, dan vind je dit misschien niet echt een feestmaand. Al die gezelligheid kost een hoop geld. De cadeaus zijn duurder na de btw-verhoging, en er is een economische crisis waardoor velen juist minder te besteden hebben. Maar feestvieren kan ook een stuk goedkoper met de volgende bespaartips.
Wil je ervoor zorgen dat heel het gezin meedoet op een actieve manier en écht zin krijgt om meer besparingen te vinden? Dan moet je leuke doelstellingen zetten.
Gezin links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact

zie ook Zie ook
RecreatieBespaar op kosten voor het gezin
 
   Educatie
   Vrije tijd
   Verzorging
   Aanschaf
   Geldzaken