Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten voor recreatie. 7 March 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Let op bioscoopacties
thema: recreatie
 
   Tips om te besparen > Recreatie > Uitgaan > Bioscoop > Let op bioscoopacties

Let op bioscoopacties

Naar de bioscoop gaan, kan vaak erg oplopen in de kosten wanneer je met meerdere personen en kinderen gaat. Veel bioscopen hebben kortingsacties op bepaalde dagen of bieden kaarten aan waarmee je meerdere keren naar de bioscoop kan gaan voor minder geld. Het is daarom slim om op deze acties te letten door bijvoorbeeld op de website van de bioscoop te kijken wat voor acties deze heeft. Hieronder kun je de acties van een aantal bioscopen bekijken.

Minerva

De bioscopen van Minerva behoren sinds 2010 tot de Pathé groep. Je vind daarom alle informatie, acties en filmtijden op Pathe.nl

Smoky

Strippenkaart
smokyBij aankoop van een kaartje bij bioscoop Smoky, ontvang je een stempel op de Strippenkaart. Wanneer je een volle kaart van 10 stempels hebt, krijg je een vrijkaartje. De kaart is geldig voor alle avondvoorstellingen.

Kinderfeestjes
Kinderfeestje vieren in de bioscoop? Dat kan, voor slechts €7,50 per persoon kun je al naar de film. Dit is inclusief snoep en fris. Ook is het mogelijk om een combinatie met Mcdonalds te doen.

Bioscoop Smoky is gelegen in Stadskanaal.

Utopolis

Family Ticket
De tickets zijn geldig voor vier personen bij films gekeurd tot 12 jaar. Er moeten minimaal twee kinderen onder de leeftijd van 12 jaar zijn.

Ook kun je bij Utopolis iedere ochtend naar de film voor €5,-. De bioscopen van Utopolis zijn te vinden in Den Helder, Emmen, Lelystad, Oss, Zoetermeer en Almere.

Pathé

pathePathé Familieticket:
Met het Familieticket kun je voor  €25,- met 4 personen naar de film (minimaal 2 bezoekers jonger dan 12 jaar).

Pathé Filmvoordeelpas:
Je betaalt zes filmkaartjes in één keer waardoor je tot ruim 30% korting krijgt. Ook heb je dan de mogelijkheid om de kaartjes eenvoudig via internet te bestellen en je dus niet meer in de rij bij de kassa hoeft te staan.

Bij Pathé kun je tevens 's ochtends voordelig naar de film. Voor elke voorstelling die voor 12.00 uur start betaal je maar € 4,75.

Pathé heeft ook een mooi aanbod voor de echte filmfans: Pathé Unlimited. Onbeperkt toegang tot alle reguliere filmvoorstellingen in alle Pathé bioscopen in Nederland. En dat voor € 18,- per maand!

De Pathé is te vinden in de volgende steden: Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Helmond, Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Movie Unlimited

Bij Movie Unlimited is er elke eerste zondag van de maand een peuter- en kleutervoorstelling, ouders mogen gratis mee.

movie unlimitedMcMovie Kids Arrangement
Vooraf aan de film krijgen de kinderen snoep van de bioscoop en en in de pauze is er voor iedereen drinken met een lekkere traktatie. De jarige krijgt van Movie Unlimited een filmcadeautje. Na de film krijgen de kinderen een Happy Meal bij McDonalds.


Kids Movie Arrangement
Vooraf aan de film krijgen de kinderen snoep van de bioscoop en in de pauze is er voor ieder drinken met een lekkere traktatie. De jarige krijgt van ons een leuk film cadeautje.

 

Bioscopen van Movie Unlimited zijn te vinden in Almelo, Kampen en Zevenaar. Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


- Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op recreatie

   Sport
   Cultuur
   Uitgaan
      Bioscoop
         Let op bioscoopacties
         Goedkoper naar de bioscoop
         Films huren
      Gastenlijst
      Bespaar op dagjes uit
      Besparen op drankkosten
      Heerlijk & veel eten: sushi
      Overstappen naar de e-sigaret
      Casino
      Stoppen met roken
   Natuur