Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op je vakantie. 5 December 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Bespaartips voor jouw kampeervakantie in Spanje
thema: vakantie
 
   Tips om te besparen > Vakantie > Accommodatie > Tips kampeervakantie Spanje

Bespaartips voor jouw kampeervakantie in Spanje

Wil je op vakantie naar Spanje? Dat is een goed idee! Het land heeft heerlijk weer, lekker eten, mooie stranden en gezellige steden. Er zijn ook veel leuke campings in Spanje en het is er goedkoper dan in Nederland wat het een budgetvriendelijke bestemming maakt. Wil je nog meer besparen op een kampeervakantie in Spanje? Lees dan verder voor handige bespaartips voor een kampeervakantie in Spanje.
kamperen-spanje.jpg

1. Ga op vakantie buiten het hoogseizoen

Dit is een inkopper, maar wel een tip waarmee je flink wat geld kan besparen. De campings en toeristische restaurants zullen namelijk goedkoper zijn dan in het hoogseizoen. Een ander voordeel is dat het er ook nog eens veel rustiger is. Dus mocht je de mogelijkheid hebben om buiten het hoofdseizoen op vakantie te gaan, dan kan je hier flink wat geld mee besparen.

2. Bezoek gratis bezienswaardigheden

In veel grote Spaanse steden zijn er flink wat bezienswaardigheden die je dagelijks of op specifieke dagen gratis kunt bezoeken. Bij gebouwen waarbij je wel entree moet betalen kan je ook overwegen om alleen de buitenkant te bekijken.

3. Doe gratis activiteiten

Er zijn allerlei leuke gratis activiteiten die je op vakantie kunt doen. Ga bijvoorbeeld zwemmen in zee of zonnen op het strand, maak een stadswandeling of ontdek een lokale markt.

4. Neem het openbaar vervoer

Ook als je met je eigen auto op vakantie bent kan het soms goedkoper zijn om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Vooral al je een stad wilt bezoeken waar het duur is om te parkeren. Het openbaar vervoer in Spanje is van redelijk niveau.

5. Boek een goedkope camping

Er zijn veel leuke en goedkope campings in Spanje. Zoals camping Cypsela, camping Castell Montgri en camping El Delfin Verde.

6. Kook zelf

Op vakantie is het altijd leuk om uit eten te gaan. Maar je bespaart veel geld door ook zelf te koken. Eet gezellig bij de tent, barbecue samen met de buren of neem een picknick mee naar een park of het strand.

7. Ding af op souvenirs

Er zijn allerlei leuke souvenirs te koop in Spanje. Altijd leuk als aandenken! De meeste souvenirs zijn vaak aan de hoge prijs, ding daarom af als je een souvenir wilt kopen. Geeft de verkoper niet mee? Niet getreurd, er zijn vaak genoeg ander souvenirwinkels waar je het nog een keer kunt proberen.

8. Sla goedkope producten in

Ook na je vakantie in Spanje kan je nog besparen. Er zijn namelijk veel houdbare artikelen die goedkoop zijn in Spanje, zoals olijfolie. Als je met de auto naar Spanje bent gegaan kan je hier inslaan om zo flink wat geld te besparen. Hou hier rekening mee als je de auto vol laad voor vertrek, je kan namelijk beter een plekje vrijlaten.
Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Vakantie links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op vakantiekosten
 
   Voorbereiding
   Vervoer
   Accommodatie
      Tips als je gaat kamperen
      Vakantie met caravan of camper
      Ga naar een hostel
      Vakantiehuisje
      Goedkope appartementen
      Tips kampeervakantie Spanje
      Goedkope hotels
      De voordelen van een stacaravan
      Vakantie in eigen land
      Voordelig een chalet kopen
   Recreatie