Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten voor recreatie. 7 March 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Goedkoper naar de bioscoop
thema: recreatie
 
   Tips om te besparen > Recreatie > Uitgaan > Bioscoop > Goedkoper naar de bioscoop

Goedkoper naar de bioscoop

Het afgelopen jaar schijnt een record aantal bioscoopbezoekers te hebben opgeleverd. Wie dacht dat de bioscoop oubollig of passé was en een langzame dood zou sterven heeft het echt mis. De bioscoop is weer helemaal in! Natuurlijk zijn er nog genoeg mensen die 'cocooned' willen blijven met hun naar niets klinkende home-cinema sets; tegenwoordig al verkrijgbaar bij een pak waspoeder. Maar juist dat beeld is op z'n retour. Mensen missen blijkbaar toch het immense visuele en auditieve spektakel. De vibraties voelen wanneer een T-Rex door het beeld dendert. De bioscoop is dus nog steeds geliefd en wint mede door de 3D-techniek aan populariteit. Ondanks de recessie willen we graag zien (en gezien worden). Weer een gelikte manier om ons te onderscheiden. Want nagenieten van én opscheppen over de fraaie 3D-film 'Avatar' is egostrelend en schept meteen nieuwe ruimte op de zo suffe maandagse werkvloer.

Speciale kortingen

Wil je af en toe naar de bioscoop? Telkens een los bioscoopkaartje kopen, is relatief duur. Voor bijna hetzelfde bedrag kun je, als je veel geduld hebt tenminste, de op DVD uitgebrachte film ook aanschaffen, maar dat terzijde. Kijk dus uit naar voordelige acties (een benzinemerk biedt gratis vouchers bij een bepaalde hoeveelheid spaarpunten), tegoedbonnen en speciale kortingen. Maar wees ook alert want vaak is korting sowieso Goedkoper naar de bioscooppas mogelijk na het prijsgeven van jouw mailadres - terwijl er nog geen aantoonbare tegenprestatie is of überhaupt zal komen - dan behalve ongewenste SPAM. Met een hotmail-adres is dit irritante probleem enigszins te omzeilen!
Overweeg ook de zogenaamde grouponkortingen met: twee kaartjes voor de prijs van één en dergelijke: die acties zijn weliswaar voordelig(er), maar het blijft desondanks wel weer geld uitgeven!


Abbonnementen

Wil je vaker naar de bioscoop? Dat kan ook. Niet telkens meer een kaartje kopen, maar met een abonnement. Voor ongeveer 20 euro per maand kun je onbeperkt kijken en korting krijgen op het geknaag & geslurp. Naar Amerikaans voorbeeld: dus veel popcorn en cola. Dat gaat via de Pathé Unlimited (uitgezonderd Tuschinski). Dit is mogelijk in veel grote steden zoals Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en ten slotte Zwolle. (kijk ook eens op www.Pathé.nl). Pathe
Een abonnement dien je met een geldig ID-bewijs aan te vragen; er worden geen inschrijfkosten berekend. Wel betaal je extra inschrijfgeld als je weer opnieuw lid wilt worden. Logisch. Er is een minimale inschrijfperiode van vier maanden. Daarna kun je gewoon opzeggen. Doe dat wel ruim een maand van te voren. Een Gold-card is wat duurder, maar is wel inclusief reguliere IMAX-, 3D- en IMAX 3D-voorstellingen. Elke nieuwe abonnee ontvangt een gratis 3D-brilletje.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


- Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op recreatie

   Sport
   Cultuur
   Uitgaan
      Bioscoop
         Let op bioscoopacties
         Goedkoper naar de bioscoop
         Films huren
      Gastenlijst
      Bespaar op dagjes uit
      Besparen op drankkosten
      Heerlijk & veel eten: sushi
      Overstappen naar de e-sigaret
      Casino
      Stoppen met roken
   Natuur