Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten voor recreatie. 7 March 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Overstappen naar de e-sigaret
thema: recreatie
 
   Tips om te besparen > Recreatie > Uitgaan > Overstappen naar de e-sigaret

Overstappen naar de e-sigaret

Bij een e-sigaret komt verhitte vloeistof vrij als damp. Deze damp wordt dan geïnhaleerd. De e-sigaret boost dus de werking van een sigaret aan en is ideaal voor mensen die willen stoppen met roken, maar waar het nog niet is gelukt. Deze sigaret bevat geen tabak en is hierdoor veel minder schadelijk dan het roken van de echte sigaret. Veel mensen gebruiken de e-sigaret om geleidelijk aan af te bouwen op de sigaret. In dit artikel zullen wij laten zien dat je kunt besparen op roken door over te stappen naar de e- sigaret.
e-sigaret.jpg

Besparen op gezondheidskosten

Ten eerste bespaar je op je gezondheidskosten. Bij een e-sigaret inhaleer je gewoon waterdamp en blaast  die dan weer uit. Geen extra geurtjes en ook geen verbrandingsproducten van tabak, waaronder teer en koolmonoxide, die jouw longblaasjes beschadigen. Naast deze verbrandingsproducten komen er bij het roken van de e-sigaret ook veel minder schadelijke stoffen je lichaam binnen.

Besparen op je uitgaven

Door het roken van een e-sigaret bespaar je ook heel wat euro’s. Een e-sigaret aanschaffen kan op de meeste plaatsen al vanaf 20 euro. De vloeistof, e-liquid genaamd, is ook niet duur en zo een flesje gaat al een week mee. Dit kost je in totaal veel minder dan de pakken sigaretten of shag die je per week kocht en rookte. E-liquids heb je in verschillende nicotine gehaltes en verschillende smaken. Hiermee kun je dan geleidelijk aan afbouwen op je verslaving.

Vermindering van giftige stoffen

Door het roken van een e-sigaret verminder je ook de verschillende giftige stoffen die worden uitgestoten in de lucht. Ook maak je het prettiger voor niet rokers om in je directe omgeving te vertoeven, zonder dat ze last ondervinden van de rook geur. Je hoeft dus niet perse je jas aan te doen om buiten te roken, maar kan dat bijvoorbeeld gewoon in een gesloten ruimte doen, zonder dat die ruimte naar rook gaat ruiken.

Tot slot

Het gebruik van de e-sigaret neemt steeds meer toe onder de bestaande rokers. Vooral zij die uiteindelijk willen stoppen met roken. Doordat er verschillende e-liquids zijn kunnen zij de nicotine gehalte gemakkelijk verminderen, totdat ze niet meer willen roken. Door het gebruik van de e-sigaret wordt er ook minder uitgegeven, dan bij het gebruiken van de normale sigaret. Dus we mogen gerust zeggen dat je op heel veel gebieden kunt besparen met de e-sigaret.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


- Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op recreatie

   Sport
   Cultuur
   Uitgaan
      Bioscoop
      Gastenlijst
      Bespaar op dagjes uit
      Besparen op drankkosten
      Heerlijk & veel eten: sushi
      Overstappen naar de e-sigaret
      Casino
      Stoppen met roken
   Natuur