Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten en het milieu. 28 January 2021, Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Nieuwe bespaartips
Tips om te besparen > Nieuwe bespaartips

Nieuwe bespaartips

Een lening aanvragen met lage rentes 8-01-2021

Lenen kost altijd geld. Een pluspuntje; de rente op leningen is relatief laag. De huidige rente van een persoonlijke lening bedraagt nu zo’n 3,5 procent. Dit geldt dan voor leningen met een vaste looptijd.

5 kleine aanpassingen in huis waarmee je geld kunt besparen 17-12-2020

Geld besparen willen we allemaal wel, maar zuinig leven wat minder. Dan is het prettig als je op een eenvoudige manier toch geld kunt besparen. Daarom zetten we een aantal tips op een rijtje voor kleine aanpassingen in huis waarmee je geld kunt besparen.

Een thuis- of bedrijfsnetwerk aanleggen: wat moet ik allemaal weten? 26-11-2020

Wil jij thuis of in je bedrijfspand een goed bedraad netwerk aanleggen, dan zijn er diverse factoren waar je rekening mee moet houden. In deze blog leggen we je graag uit hoe je netwerkkabels aanlegt in je eigen woning en waar je op moet letten wanneer je een bedrijfsnetwerk wilt aanleggen.

Slimme tips om te besparen op het lenen van geld 20-11-2020

Door het huidige Europese monetaire beleid kunnen geldverstrekkers goedkoop aan geld komen. Dit heeft bijvoorbeeld geleid tot de historisch lage hypotheekrente. En ook bij consumptieve kredieten zoals een persoonlijke lening of doorlopend krediet zijn de gemiddelde rentes lager dan een paar jaar geleden.

Geld besparen? Stoppen met roken! 2-11-2020

Stoppen met roken is moeilijk, maar zeer zeker de moeite waard. Als je eenmaal van deze gewoonte bent afgekickt, geniet je niet alleen van een betere gezondheid, maar zal je ook de financiële voordelen merken.

Tips om voordelig een chalet te kopen 6-10-2020

Een recreatieve, tweede woning is voor veel Nederlanders een droom. Maar gelukkig zijn er prima alternatieven, zoals het kopen van een eigen chalet.

Hoe kun je besparen op je verhuizing? 26-09-2020

Een verhuizing kan een kostbare onderneming zijn, zeker als je een verhuisbedrijf moet inschakelen om de klus te klaren. Duizend euro voor een dagje verhuizen is heel gewoon. Niet iedereen kan zich dat veroorloven. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je verhuizing niet al te duur uitvalt?

3 bespaartips wanneer je op kamers gaat 4-09-2020

Het is zover, je gaat het rijk bij je ouders verlaten en op kamers wonen. Zo komen opeens alle abonnementen voor jouw rekening en moet je ook aan je inboedel denken. Lees hier onze 3 tips met wat je kunt doen om de kosten dragelijker te maken. 

Besparen op je auto kosten? Ga voor private lease! 27-08-2020

Vergelijkingen door gerenommeerde bedrijven zoals Consumentenbond en ANWB tonen aan dat je met private lease al snel zo’n €40 per maand kunt besparen.

Lees hier waarom een goede luier niet duur hoeft te zijn 17-08-2020

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom goede luiers niet duur hoeven te zijn. Of waarom je niet te veel hoeft te betalen voor kwalitatieve luierbroekjes.

Vakantie in eigen land: lekker dichtbij en goedkoop! 16-08-2020

Het grootste voordeel van een vakantie in eigen land: je hoeft niet lang te rijden of vliegen om op de plek van bestemming te komen. Het maakt niet uit waar je heen gaat, Nederland is klein en je bent dus nooit lang onderweg. Zo houd je tijd over voor andere leuke dingen!

Het inrichten van je woonkamer met een klein budget 8-08-2020

Hoe kun je nu goedkoop je woonkamer inrichten dat het lijkt alsof er een echte interieurarchitect aan het werk is geweest?

Slim energie besparen met een waterontharder 27-07-2020

Vooral kalk heeft de eigenschap om zich vast te kleven aan de verwarmingselementen in bijvoorbeeld je vaatwasser of wasmachine. Dat is niet alleen schadelijk voor je apparaat, en kan de levensduur aanzienlijk verminderen, het betekent ook dat je meer energie verbruikt.

Zo bespaar je op raamdecoratie 12-06-2020

Rolgordijnen zijn niet alleen voordelig in aanschaf, je bespaart tegelijkertijd op je maandelijkse energierekening.

Met de kinderen op fietsvakantie, rustgevend en besparend! 6-06-2020

In Nederland zijn er in totaal ruim 3900 kilometer lange bewegwijzerde fietsroutes. Ze zijn bij uitstek geschikt voor een fietstrektocht. Voor kinderen zijn de volledige routes misschien te lang. Natuurlijk kan ook voor een gedeelte van de route worden gekozen.

Tip aanmelden

De redactie is continu op zoek naar goede tips waarmee je geld kunt besparen. Heb jij ook nog een goede tip om te besparen? Alle suggesties worden zeer gewaardeerd!Tip aanmelden - Bespaar tools - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact - Links