Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten en het milieu. 1 April 2020, Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Nieuwe bespaartips

Nieuwe bespaartips

Bespaar geld door zelf te schilderen en te klussen! 29-03-2020

Als je net verhuisd bent kun je in de meeste gevallen al aardig de bodem van je portemonnee zien. Het verhuizen op zich, maar ook de nieuwe verzekeringen, abonnementen en natuurlijk de inrichting van je huis kost allemaal heel veel geld. Daarom geven we je een aantal tips om geld te besparen door een heleboel dingen slim zelf te doen.

Besparen op energieverbruik door infrarood panelen in huis 14-03-2020

Natuurlijk wil je er warm bijzitten in huis. Maar het kost ook veel energie. Wat kan je doen om deze kosten te drukken? Infrarood panelen, zoals een infrarood plafond verwarming of verwarmingszuil, kunnen hier zeker bij helpen. Hoe pak je dit het slimste aan?

Kabelbinders, wat kan ik daar eigenlijk mee? 8-03-2020

Je kunt met kabelbinders natuurlijk kabels aan elkaar binden, maar er zijn nog zoveel meer dingen waarvoor je deze handige dingen voor kan gebruiken.

Kostenbesparing en duurzaamheid wanneer je kiest voor vurenhout 6-03-2020

Zonder twijfel kun je vaststellen dat vurenhout de meest gebruikte houtsoort is. Je vindt het terug in allerlei zaken: kozijnen, meubels, kasten, stellingen, dakconstructies, krukken en planken. Vurenhout is makkelijk te bewerken omdat het zachthout is, afkomstig van naaldbomen.

Kunnen je beleggingen nog beter? 6-03-2020

Zit je nog op de juiste koers met je beleggingen? Wat is je doel? En wat voor risico wil je daarbij lopen? Kijk eens kritisch naar je beleggingen, rendement en kosten van je huidige aanbieder.

Voordelig een tuinset kopen 28-02-2020

Verstandig is om tuinspullen te kopen buiten het seizoen. In de nazomer worden tuinsets afgeprijsd omdat grote filialen van hun spullen af willen. Tijdens Pasen wordt de nieuwe collectie getoond en daarmee houdt het voordeel op.

Vijf handige tips voor het samenstellen van het goedkoopste telefoonabonnement 24-02-2020

Kijk goed naar de tarieven van verschillende aanbieders. Ga op zoek naar de goedkoopste telefoonabonnementen en neem je tijd om de mogelijkheden goed te bekijken en vergelijken.

Voordelen van isolatie 16-02-2020

Meer warmte en minder tocht maken je huis een aangenamere plek om te verblijven. Daarnaast kan je met de juiste isolatie ook geluidswerend werken. Om nog maar te zwijgen over akelige vochtproblemen, zoals schimmel. Omdat dit kan leiden tot gezondheidsklachten is het fijn dat dit aangepakt kan worden door het meest geschikte isolatiemateriaal aan te schaffen.

Besparen op kosten voor een verbouwing 12-01-2020

Je wilt graag je huis verbouwen maar je wilt er niet de hoofdprijs voor betalen? Als je het slim aanpakt hoeft dat ook helemaal niet. Bekijk de verschillende mogelijkheden, houd aanbiedingen in de gaten, doe de verbouwing zelf of ga op zoek naar de goedkoopste aannemer.

Besparen begint met het organiseren van je eigen financiŽle administratie 13-12-2019

Houd jij ook weinig of geen geld over aan het einde van de maand? Besparen kan veel manieren. Maar het begint eigenlijk met het organiseren van je eigen financiŽle administratie.

Hoe creŽer je een luxe uitstraling? 4-12-2019

Je huis een luxe uitstraling geven kan in ieder interieur! Je hoeft niet gelijk hele dure meubels aan te schaffen, want ook met een paar kleine aanpassingen creŽer je al een hele andere sfeer.

Vloerverwarming en zonneboiler: zo zit dat 28-11-2019

De vloerverwarming i.c.m. zonneboiler zou namelijk niet alleen voor erg comfortabele warmte, maar ook nog eens voor uiterst energiezuinig verbruik kunnen zorgen.

Roadtrip kan voordelig 25-11-2019

Tips om een goedkope rondreis door Amerika te maken. Het begint met de vliegreis. Vergelijk de vluchten van low-cost airlines; boek zo vroeg mogelijk; hanteer flexibele data en tijden..

Thuis geld overhouden doe je zo! 20-11-2019

Wil je thuis geld overhouden? besparen kan soms erg lastig zijn. Daarom krijg je hier een aantal tips. Bekijk ze gauw!

Cadeaus kopen in de sale 18-11-2019

De maand december komt er weer aan en dat is altijd een dure maand. Wil jij leuke en originele cadeaus geven en toch goedkoop uit zijn? lees hier verder voor onze tips.

Tip aanmelden

De redactie is continu op zoek naar goede tips waarmee je geld kunt besparen. Heb jij ook nog een goede tip om te besparen? Alle suggesties worden zeer gewaardeerd!Tip aanmelden - Bespaar tools - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact - Links