Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten voor recreatie. 7 March 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Samen sporten en tegelijk geld besparen, dat doe je zo
thema: recreatie
 
   Tips om te besparen > Recreatie > Sport > Samen sporten en geld besparen

Samen sporten en tegelijk geld besparen, dat doe je zo

Of je nu opzoek bent naar een sportschool Rotterdam, Amsterdam, of waar dan ook, één ding is zeker. Je wilt natuurlijk een zo goed mogelijk abonnement voor een zo laag mogelijke prijs. Dan is samen sporten misschien wel een goed idee. Naast dat het een hoop voordelen heeft is het vaak ook nog eens een stuk goedkoper. Ben je benieuwd hoe dit werkt en waarom je het beste samen kunt sporten? Dan zit je hier op de juiste plek! Wij geven je namelijk wat meer informatie!

Samen sporten voordeliger

In veel sportscholen is samen sporten een stuk voordeliger. Maar hoe werkt dat dan precies? Eigenlijk heb je twee opties. Als je naar Basic-Fit gaat bijvoorbeeld, kun je kiezen voor een normaal abonnement van ongeveer 20 euro per maand, of een premium abonnement van 30 euro per maand. Bij het premium abonnement heb je de mogelijkheid om iedere keer dat je gaat iemand mee te nemen. Ook is het mogelijk om je pas te delen met je huisgenoot. Wanneer je deze besparing samen verdeelt, kom je op een bedrag uit van 120 euro per jaar! Dit is een behoorlijke besparing waarmee je bijvoorbeeld weer nieuwe kleding of supplementen kunt kopen voor de sportschool.

De voordelen van samen sporten

Naast dat je door samen sporten dus een hoop geld kunt besparen, heeft het ook nog een hoop andere voordelen. Dit is dan ook de reden dat er veel mensen zijn met een gym buddy. Samen sporten wordt dan ook steeds populairder. Sport jij ook samen of ga je toch in je eentje? Wij hebben in ieder geval een aantal voordelen van samen sporten op een rijtje gezet:

  • Je hebt een extra stok achter de deur om iedere week naar de sportschool te gaan.
  • Je kunt van elkaar leren op gebied van sporten en voeding.
  • Je behaalt je doelen sneller, door de extra motivatie van jullie samen.
  • Je zult je beter vermaken want samen sporten is een stuk leuker.
  • Je kunt elkaar helpen bij sommige oefeningen.
  • Je doet net even dat stapje extra in de gym.

Het is dus duidelijk dat samen sporten een hoop voordelen. Wacht dus niet langer en zoek ook een gym buddy zodat jullie samen je doel kunt behalen! Je zult merken dat dit een stuk leuker en ook nog eens voordeliger is.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


- Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op recreatie

   Sport
      Thuis sporten
      Buiten sporten
      Goedkope sportscholen
      Samen sporten en geld besparen
   Cultuur
   Uitgaan
   Natuur