Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten voor recreatie. 8 March 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

     Geld besparen? Stoppen met roken!
thema: recreatie
 
   Tips om te besparen > Recreatie > Uitgaan > Stoppen met roken

Geld besparen? Stoppen met roken!

Stoppen met roken is moeilijk, maar zeer zeker de moeite waard. Als je eenmaal van deze gewoonte bent afgekickt, geniet je niet alleen van een betere gezondheid, maar zal je ook de financiële voordelen merken. Wil je op je geld besparen? Dan is stoppen met roken een absolute uitkomst. Er zijn verschillende manieren om te stoppen waarvan de e-sigaret er een is. Je kunt hiermee de gewoonte en de nicotineverslaving afbouwen. Zoals de Charlie Noble e-liquids met verschillende nicotinesterktes. Bouw af van 12 mg tot 0 mg. Zo kom je van je nicotine- en gewoonteverslaving af.

Gezonde en financiële besparing

Als de belofte van een betere gezondheid je er niet toe kan brengen om te stoppen met roken, dan kan het vooruitzicht op financiële voordelen dat misschien wel. Sigaretten zijn duur en stoppen met roken maakt dat je meer geld op zak hebt. De prijs van sigaretten is de afgelopen jaren gestegen. Neem bijvoorbeeld een pakje Marlboro rood. Kost je al € 6,70. Als je één pakje per dag rookt, dan heb je op de eerste dag dat je stopt € 6,70 extra op zak. Zet dat extra geld op een spaarrekening, open een effectenrekening en te beleggen of gebruik het extraatje om schulden af ??te lossen.

Roken kost geld

Roken is onmiskenbaar een zware klap voor je portemonnee. Als je echter op deze pagina bent, dan heb je waarschijnlijk de intentie om van deze gewoonte af te komen. Het is niet de bedoeling om te prediken over wat roken met je gezondheid doet, want dat weet je waarschijnlijk al. We willen je wel laten nadenken over de impact die het heeft op je financiën. Hier zijn een paar goedkope manieren om te stoppen met roken:

  • Maak een lijst met redenen om te stoppen met roken. Op die manier kun je, als je de behoefte voelt om een sigaretje op te steken, teruggaan naar je redenen en sterk proberen te blijven.
  • Zet je asbak en aansteker weg. Het zal altijd verleidelijker zijn om te roken als je alle rookspullen nog bij je hebt.
  • Vertel iedereen dat je stopt met roken. Het kan misschien een beetje op je zenuwen werken dat iedereen op je let, maar het helpt tegelijkertijd ook als je weet dat je familie en vrienden er zijn om je te steunen bij je pogingen te stoppen met roken.

Gebruik nicotine vervangende producten

Een van de moeilijkste dingen bij het stoppen met roken is het gebrek aan nicotine in je systeem. Als je het moeilijk vindt om je onbedwingbare trek onder controle te houden, dan zijn er een hele reeks nicotinevervangers zoals kauwgom, pleisters, zuigtabletten en sprays, die het ontwenningsproces een beetje gemakkelijker maken. Ze werken door je een flinke dosis nicotine te geven, net als een sigaret, maar zonder alle smerigheid van teer en koolmonoxide. Ze zijn ook veel minder verslavend.

Probeer e-sigaretten

Veel mensen vinden e-sigaretten een effectief hulpmiddel om te stoppen met roken. Niet alle vapes en e-sigaretten worden beschouwd als medische hulpmiddelen om het nicotinegebruik te verminderen, maar degenen die dat wel zijn, zullen duidelijk worden gemarkeerd met wat bekend staat als een 'CE-markering' (certificering voor Europese conformiteit). De meeste e-sigaretten zijn ontworpen om op echte sigaretten te lijken. Je gebruikt ze op precies dezelfde manier, waardoor je longen een nicotine-injectie krijgen. Deze nicotinestoot is echter op basis van waterdamp en niet met teer gevulde rook, zoals dat bij de gewone sigaret het geval is. Zoals hierboven besproken kunnen de nicotinevrije e-liquids van Charlie Noble je hierbij helpen.Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


- Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op recreatie

   Sport
   Cultuur
   Uitgaan
      Bioscoop
      Gastenlijst
      Bespaar op dagjes uit
      Besparen op drankkosten
      Heerlijk & veel eten: sushi
      Overstappen naar de e-sigaret
      Casino
      Stoppen met roken
   Natuur