Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten voor recreatie. 5 August 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Buiten sporten
thema: recreatie
 
   Tips om te besparen > Recreatie > Sport > Buiten sporten
Ook buiten kun je heerlijk sporten. Hiervoor heb je weinig nodig en kun je toch het maximale uit jezelf halen.
 

Wandelen

Hou je van wandelen? Dan is dit de ideale buitensport, waar je totaal niks voor hoeft te betalen. Zorg voor een paar stevige wandelschoenen en een rugzak. Stippel van tevoren een leuke route uit en trommel mensen op, die ook van wandelen houden. Wil je liever alleen op pad, zorg dan dat de achterblijver weten, waar je te bereiken bent.

Voetballen

Stel met vrienden en/of familie een voetbalteam samen. Ga op zondagochtend naar een locatie toe, waar een partij gevoetbald kan worden. Zorg voor voetbalschoenen en eventueel linten, zodat er twee partijen gemaakt kunnen worden.

Wielrennen

wielrennenTegenwoordig zie je steeds meer mensen wielrennen. Wielrennen is met name goed voor je condite.  Daarnaast train je met name je benen (zowel boven als onder) en  je buikspieren.  Een wielrenfiets is een dure investering. Natuurlijk zijn er dure en goedkope fietsen. Ook kun je ervoor kiezen om een tweedehands fiets te kopen. Ook voor de aanschaf van een wielrenfiets geldt: een éémalige investering.

Hardlopen

hardlopenHardlopen is ook een goedkope manier van sporten. Het is goede manier om af te vallen, een goede conditie op te bouwen, en goed voor het trainen van spieren. Het enige wat je nodig hebt zijn sportkleding en loopschoenen. Koop wel goede loopschoenen. Zo voorkom je de kans op blessures.

Trimmen

Zoek in de omgeving naar een trimparcours in het bos en bouw binnen je trimprogramma het parcours in. Dit is een leuke afwisseling naast het trimmen.

Skaten

skatenOok skaten is hot. Skaten is wel iets wat je alleen kan doen als het droog is. Skaten is geen intensieve sport. Dat wil niet zeggen dat het niet goed is. Ook skaten is een vorm van lichaamsbeweging. Hierbij het de keuze tussen free-style skaten of afstand-skaten. Bij skaten zit een ongeluk in een klein hoekje, koop dus goede knie, elleboog, pols en hoofdbescherming. Skate's gaan jaren mee, en is dus relatief een goedkope manier van sporten. Het enige wat af en toe moet worden vervangen zijn de skate-wielen.
 


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


- Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op recreatie
 
   Sport
      Thuis sporten
      Buiten sporten
      Goedkope sportscholen
      Samen sporten en geld besparen
   Cultuur
   Uitgaan
   Natuur