Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten voor recreatie. 7 March 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Gastenlijst
thema: recreatie
 
   Tips om te besparen > Recreatie > Uitgaan > Gastenlijst

Gastenlijst

uitgaanUitgaan is een geval apart. Uitgaan is ontzettend gezellig, maar vaak ook erg duur. Kroegeigenaren weten dit ook. Hier spelen zij op in door bijvoorbeeld drankjes in de aanbieding te plaatsen of een happy hour in te lassen. Om te besparen op uitgaan hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Gastenlijst via internet

Hoe kun jij ervoor zorgen dat je op de gastenlijst komt te staan? Vaak kijken mensen op naar mensen die op de gastenlijst staan. Wanneer je op de gastenlijst staat kun je gratis naar binnen en kun je (vaak) langs de rij lopen. Ook jij kan op die gastenlijst komen! Op hyves en andere internetsite's van disco's/clubs kun je je aanmelden voor de gastenlijst. Het komt ook wel is voor dat je een prijsvraag moet invullen voor een plaats op de gastenlijst. Probeer dit eens! Nooit geschoten is altijd mis..

Tip voor de vrouwen!

portierNetwerk eens met de portier. Maak een gezellig praatje en geef hem een kleine fooi als je de kroeg/disco/club verlaat. Ga vervolgens regelmatig naar dezelfde kroeg/disco/club. Probeer een band te scheppen met de portier. Let maar op, de portier wordt loyaal en laat je gratis naar binnen! Tevens heb je een goede kans dat hij je uit de rij plukt en eerder naar binnen laat.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


- Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op recreatie

   Sport
   Cultuur
   Uitgaan
      Bioscoop
      Gastenlijst
      Bespaar op dagjes uit
      Besparen op drankkosten
      Heerlijk & veel eten: sushi
      Overstappen naar de e-sigaret
      Casino
      Stoppen met roken
   Natuur