Tips om te besparen > Geldzaken > Bedrijven

Bedrijven

Zowel een bedrijf als een individu maakt regelmatig gebruik van professioneel drukwerk. Een belangrijk document dat in veelvoud professioneel gedrukt moet worden, visitekaartjes of andere creatieve uitingen. Maar hoe zorg je nu dat je zoveel mogelijk op dit drukwerk kunt besparen?
Wanneer je Google Adwords niet op de juiste manier inzet kan Adwords een kostenpost zijn. Hieronder vind je 4 tips om te besparen op de kosten.
Vroeger ging je voor je drukwerk naar de lokale drukkerij, of zocht je voor grotere opdrachten naar een voordelige concurrent elders in het land. Tegenwoordig kun je echter heel gemakkelijk je drukwerk online bestellen via vele websites.
Als je als zelfstandige werkt is drukwerk onmisbaar. Maar hoe voorkom je dat het een grote kostenpost wordt? Ontdek tips om te besparen bij het zelf ontwerpen en professioneel laten drukken van gepersonaliseerd promotiemateriaal.
Het voordeel van offline reclame maken is dat het vaak goedkoper is en ook nog effectiever. Dit klinkt misschien raar, maar is gemakkelijk te verklaren. Online reclame maken kan goedkoper zijn, maar door de concurrentie zorgt dit er vaak voor dat je niet effectief bent.
De eerste gedachte is mond op mond reclame. Zorg voor een goed product en service zodat klanten jouw bedrijf bij anderen zullen aanbevelen.
Goede promotie kan ervoor zorgen dat je klantenkring zich aangesproken voelt, en dat je ook nog eens een bredere doelgroep aan kunt spreken. Maar wat als je nu niet zoveel budget tot je beschikking hebt, en toch aan promotie wilt doen?
Het opstarten van je eigen bedrijf is ontzettend spannend maar er zijn flink wat hindernissen te overkomen in de beginfases en dit kan veel geld kosten. Gelukkig zijn er een aantal manieren om de kosten laag te houden.
Een stage moet natuurlijk zowel voor het bedrijf als voor de stagiaire voordeel opleveren.
Welk bedrijf, kantoor of werkplaats je ook hebt, net begonnen als starter of al vele jaren in business: voor jezelf en je personeel wil je goede werkplekken hebben waar iedereen zich welkom voelt en productief aan de slag kan.
Door zelf je bonnen en facturen te verwerken in een online boekhoudprogramma, hoeft je accountant of boekhouder dit niet te doen. Zij zijn daardoor minder tijd kwijt aan simpel werk en beschikken altijd over de meest actuele cijfers zodat ze deze niet constant bij je op hoeven te vragen.
Gelukkig zijn er genoeg manieren om op zaken te besparen - en zo ook op de kantoorartikelen. Met deze tips zorg je ervoor dat jij iedere maand weer een paar tientjes kan besparen.
Steeds meer bedrijven willen internationaal zaken gaan doen. Dit is natuurlijk uitstekend, maar dan is het wel belangrijk dat de website in een vreemde taal perfect verzorgd is.
Op het moment dat je een pakket verstuurt, wil je dat op de voordeligste manier doen. Ook als je eens of vaker naar het buitenland verzendt, speelt de prijs een rol.
De energiewereld is volop in beweging. Voor de ondervraagde ondernemers zijn ontwikkelingen op het gebied van led-technologie, spaarlampen en zonne-energie innovaties waarmee flink op de energierekening kan worden bespaard. Energieleveranciers worden steeds vaker een meedenkende energiepartner, waar MKB-ondernemers met hun energie- en besparingsvragen terecht kunnen.
De horeca is grootverbruiker. Restaurants gebruiken elektriciteit vooral voor keukenapparatuur, verlichting, airconditioning en overige apparaten zoals terrasverwarming. Lees verder om hier op te besparen.
Al heel wat jaren geven werkgevers hun werknemers een extraatje rond de feestdagen. In Nederland gaat dat al heel lang in de vorm van een kerstpakket.
Je hebt altijd†je best gedaan, maar het wil niet baten: je contract wordt niet verlengd. Ben je ontslagen? Schaam je niet en onderhandel!
Wil jij thuis of in je bedrijfspand een goed bedraad netwerk aanleggen, dan zijn er diverse factoren waar je rekening mee moet houden. In deze blog leggen we je graag uit hoe je netwerkkabels aanlegt in je eigen woning en waar je op moet letten wanneer je een bedrijfsnetwerk wilt aanleggen.
Merk jij ook dat je veel meer uitgeeft in de supermarkt sinds je thuiswerkt? Of merk je dat je veel meer online shopt als je thuiswerkt? In dit artikel geven we je enkele tips om te besparen tijdens het thuiswerken.
Is jouw bedrijf momenteel nog relatief klein, maar droom je ervan om deze (flink) te laten groeien? Dan moet je zelf het nodige ondernemen. Als je niets doet, is de kans namelijk klein dat jouw bedrijf snel groeit. Sommige ondernemers weten precies wat zij moeten doen, terwijl anderen geen idee hebben hoe ze het aan moeten pakken. Behoor je tot de laatste groep? Lees dan vooral verder.
Wanneer je een onderneming hebt, wil je vast graag geld besparen en jouw vermogen zo goed mogelijk in jouw bedrijf investeren. Ben jij een ondernemer, en zou jij met jouw bedrijf wel wat meer geld willen besparen? Lees dan dit artikel verder.
Ben je toe aan een nieuwe kantoorinrichting? Bijvoorbeeld omdat je binnenkort van kantoor gaat veranderen? Maar heb je slechts een beperkt budget om dit kantoor in te richten? Dan sta je voor een flinke uitdaging.
Heb je zonet de sprong in het diepe gewaagd en ben je je eigen onderneming uit de grond aan het stampen? Hier zijn zes handige tips voor beginnende ondernemers om zoveel mogelijk te besparen en je bedrijf op de rails te houden.