Tips om te besparen > Geldzaken > Overig

Overige geldzaken

Het is mogelijk dat veel huishoudens geld kunnen besparen als ze hun werkverdeling zouden veranderen. Het is nu vaak het geval dat beide partners werken waarvan 1 parttime.
Het kan zomaar opeens gebeuren dat je in de Bijstand terechtkomt. Mede door de voortdurende economische crisis. Ga alle nuttige tips na om te besparen. Maak een balans van inkomsten en noodzakelijke uitgaven zoals huur, energie, gas, water en verzekeringen.
Met een dalende koopkracht en een oplopende werkloosheid, is geld besparen voor veel consumenten bittere noodzaak. Het Nibud, Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting, en de Consumentenbond hebben daarom hun krachten gebundeld in een nieuw boek. De meest recente onderzoeken van beide partijen zorgen voor gefundeerde en slimme bespaartips en helpen de consument vele euro’s te besparen.
Het is in de huidige tijd voor veel mensen moeilijk om snel een goede baan op het gewenste niveau te vinden. Daarom is zekerheid rondom je werk en inkomen één van de belangrijkste dingen.
Economieonderwijs zou veel voordelen hebben voor zowel individuen als de samenleving als geheel. Economie speelt een belangrijke rol in ons leven, dus onderwijs hierover zal ons leven op één of andere manier verbeteren.
Met kleine aanpassingen in uw dagelijks leven bespaart u al snel een hoop en krijgt u meer grip op uw portemonnee. We zetten acht besparingstips voor u op een rij.
Geld overhouden is elke maand weer een uitdaging. Waar kun je wat besparen? Met deze tips zie je straks overal kansen.
De duren decembermaand zit er weer op. En dat is maar goed ook want het geld is de portemonnee uitgevlogen. Door enkele kleine aanpassingen bespaar je al snel honderden euro’s per maand. Hierbij enkele tips om eenvoudige te besparen in het nieuwe jaar.
Ga je samenwonen? Dan betekent dit niet altijd dat je automatisch fiscaal partner van elkaar bent. In dit artikel lees je hoe je er achter komt wat voor jouw de beste mogelijkheden zijn.
Online betalen heeft de laatste jaren heel wat terrein gewonnen. Waar je vroeger altijd oven een goedgevulde portefeuille met cash geld diende te beschikken, is een kaartje of een app tegenwoordig voldoende om op stap te gaan.