Tips om te besparen > Geldzaken > Verzekeringen

Verzekeringen

Schrap alle onnodige verzekeringen. Ook kan je vergelijken welke verzekeraar voor je het goedkoopst is op internet. Wanneer je samenwoont kan je je samen verzekeren waardoor je van korting kan profiteren. Ook is het goedkoop om via je werkgever een verzekering af te sluiten. Verzeker zoveel mogelijk binnen het verzekeringspakket waardoor je van pakketkorting profiteert.
Het is verstandig om (vooraf) onderzoek te doen waar je het best een verzekering kunt afsluiten. Doe navraag bij autodealers, garages, verzekeraars en uiteraard corresponderende internetsites.
Rond de jaarwisseling is er altijd ‘vuurwerk’. Helaas ook in de vorm van een terugkerend dilemma: welke zorgverzekeraar gaan we kiezen? Behouden of overstappen? De regering kondigde reeds allerlei bezuinigingen en kostenverhogende maatregelen aan. Kiezen we doordacht of wordt het in diezelfde sfeer paniekvoetbal?
Zorgverzekeraars zetten steeds vaker goedkope internetlabels in de markt. Omdat deze hoofdzakelijk via internet werken, zijn de premies goedkoper zonder dat dit ten koste gaat van de dekking en service.
Een uitvaart is een dure aangelegenheid. Hoe bespaar je op je uitvaart waardoor je de goedkoopste uitvaartverzekering kan nemen? Lees verder voor de tips.
Vergelijk regelmatig verzekeringen met elkaar. Premies veranderen regelmatig en vaak krijg je als nieuwe klant een korting of iets dergelijks.
Een goede manier om op een aantal belangrijke factoren als polis, leeftijd en premie te vergelijken is door gebruik te maken van een website waarop uitvaartverzekeringen kunnen worden vergeleken.
Als ondernemer loop je altijd het risico dat je aansprakelijk wordt gesteld. Een onbedoeld foutje kan zo uitlopen in een forse schadeclaim. Zorg daarom voor een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.
Veel mensen denken er maar weinig aan; een uitvaartverzekering afsluiten. Toch is het erg belangrijk om hierbij stil te staan en er goed over na te denken hoe dit te doen.
Het kan gebeuren dat u of iemand in het gezin of veroorzaakt bij iemand anders. Met een aansprakelijkheidsverzekering kunt u deze schade laten dekken. Deze verzekering is niet verplicht om te hebben, maar zeker wel verstandig.
De zorgverzekering is natuurlijk verplicht, net als de WA-verzekering. Maar naast deze verzekeringen voegen wij maar al te graag andere verzekeringen zoals een inboedel- of brommerverzekering aan het pakketje toe. Grote kans dat veel van je verzekeringen eigenlijk helemaal niet nodig zijn.
Waarom is de autoverzekering voor het ene model zoveel duurder dan voor een ander? Dit verschil in kosten heeft vooral te maken met je leeftijd.
Niets zo fijn als je eigen keuken paradijs, helemaal naar eigen smaak ingericht. Het zou natuurlijk verschrikkelijk zijn als al deze investeringen verloren gaan door inbraak, schade of brand. Dus ga je eerst eens even kijken hoe je dat geweldige keuken paradijs het beste verzekert.
Heb je een woning gekocht of betrek je een nieuwe huurwoning? Dan heb je een aantal belangrijke verzekeringen nodig om hoge kosten en stress te kunnen voorkomen. We geven je dan ook graag een aantal handige tips om te besparen op je woonverzekeringen.
Hoewel de motorverzekering een verplichting is, zijn er wel een aantal manieren om deze op een slimme en voordelige manier af te sluiten. We geven je dan ook graag een aantal tips en adviezen bij het afsluiten van je motorverzekering.
Een overlijdensrisicoverzekering is een verzekering die steeds vaker over het hoofd wordt gezien. Dat is jammer, want het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering kan een hoop ellende voorkomen, terwijl de premie vaak betrekkelijk laag is.
In principe mogen we in Nederland niet klagen over hoe de zorg geregeld is voor burgers. Gezond leven is in de regel de sleutel naar lagere zorgkosten. We geven drie tips die kunnen leiden tot lagere zorgkosten.
Heb je net je rijbewijs en een auto gekocht? Dan is het belangrijk om de juiste verzekeringen af te sluiten. Waar een WA-Autoverzekering verplicht is in Nederland, zijn de aanvullende verzekeringen vrijwillig.
In dit artikel laten wij je zien wat je kunt doen om geld te besparen op je autoverzekering. Veel mensen hebben namelijk niet een passende autoverzekering waardoor zij of niet goed verzekerd zijn, of veel meer betalen dan eigenlijk nodig is. Door even kritisch te kijken naar wat je echt nodig hebt, kun je een verzekering voor je auto afsluiten die naadloos past bij wat jij nodig hebt.
Als je een jurist wilt inschakelen, brengt dit kosten met zich mee. Soms kunnen deze kosten heel sterk oplopen waardoor je niet alleen een juridisch probleem hebt, maar ook een financieel probleem. Vandaar dat het interessant kan zijn dat je een rechtsbijstandsverzekering afsluiten gaat.
Op reis ben je extra kwetsbaar want je bevindt je in gebieden die je niet kent, je bent misschien niet gewend aan het verkeer, het eten of aan de lokale gebruiken. Om die reden is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Met deze verzekering weet je zeker dat je een zorgeloze vakantie gaat beleven.