Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei financiŽle kosten. 7 March 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Bespaar tijd: laat je documenten vertalen
thema: geldzaken
 
   Tips om te besparen > Geldzaken > Bedrijven > Laat je documenten vertalen

Bespaar tijd: laat je documenten vertalen

Documenten vertalen is een tijdrovende klus. Je kunt natuurlijk op meerdere manieren content vertalen. Het is mogelijk om gebruik te maken van een online vertaalprogramma. Deze vertalingen zijn makkelijk om zelf een richtlijn te hebben, maar zijn bij lange na niet goed genoeg om te delen. Je kunt ook gebruik maken van een vertaalbureau. Hier zijn er ook meerdere van. Je kunt naar een traditioneel vertaalbureau of naar een vertaalservice in de cloud. Je mag dan een vertaling van hoge kwaliteit verwachten. Denk hierbij aan een bureau zoals vertaalbureau Perfect.

Voordelig documenten laten vertalen

Vertaalwerk is niet gratis. Het kost je altijd een investering. Wel is er een flink verschil in de kosten. Je kunt documenten laten vertalen door een traditioneel vertaalbureau. De kosten liggen relatief hoog, maar je krijgt natuurlijk wel een vertaling van uitstekende kwaliteit. Je kunt ook documenten laten vertalen door een vertaalservice die werkt in de cloud. Je bent dan voordeliger uit en je profiteert van dezelfde uitstekende kwaliteit. Daarnaast is het ook nog eens een snelle service. Het vertaalproces wordt opgestart binnen een halve minuut na het akkoord gaan met de offerte. De vertalingen zijn van hoge kwaliteit, dus je kunt de documenten prima meenemen op zakenreis. Lees natuurlijk eerst onze tips om te besparen op vakantie. Deze zijn ook zeker effectief voor zakelijke reizen.

Te veel bedrijven gebruiken nog een programma

Steeds meer bedrijven willen internationaal zaken gaan doen. Dit is natuurlijk uitstekend, maar dan is het wel belangrijk dat de website in een vreemde taal perfect verzorgd is. Helaas zijn er nog erg veel ondernemers die veel tijd willen besparen door gebruik te maken van een online vertaalprogramma. Het beste online vertaalprogramma is Google Translate. Levert deze service perfecte vertalingen? Nee, zeker niet. Eigenlijk is deze vertaalservice alleen goed te gebruiken als je de vreemde taal zelf goed beheerst, zodat je zelf de grammatica nog kunt aanpassen. Dergelijke programma’s zijn uitstekend om tijd te besparen, maar zeker niet geschikt als je een foutloze vertaling nodig hebt.
documenten-vertalen.jpg

Tijd besparen met vertalen in de cloud

Je kunt goed tijd besparen door je documenten te laten vertalen in de cloud. Het werken in de cloud is natuurlijk heel efficiënt en biedt een uitstekende snelheid. Vanzelfsprekend wordt het vertaalwerk verzorgd door een ervaren en beëdigd vertaler. Je kunt al veel tijd besparen door het woorden tellen automatisch te laten doen. Vervolgens plaats je de opdracht en kun jij je gaan focussen op andere belangrijke zaken. Het vertaalproces gaat door zonder dat jij hierbij nodig bent. Terwijl je wacht kun je andere belangrijke zaken aanpakken, zodat er geen tijd verloren gaat aan vertalingen.

Je complete website laten vertalen

Een vertaalbureau in de cloud, zoals bijvoorbeeld Fairlingo, biedt niet alleen goede mogelijkheden om documenten snel en voordelig te laten vertalen. Je kunt ook je hele website laten vertalen. Om een goede prijsindicatie te krijgen voor het laten vertalen van je website is het nodig om ongeveer te weten uit hoeveel woorden je website bestaat. Zelfs het woorden tellen van een website kun je eenvoudig aan het vertaalbureau in de cloud overlaten. Tijdens het offerte aanvraagproces heb je de mogelijkheid om aan te geven dat je de woorden wilt laten tellen. Zo weet je altijd direct waar je aan toe bent, ook als je een complete website wilt laten vertalen.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Geldzaken links - Geldzaken ABC - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op geldzaken

   Verzekeringen
   Belastingen
   Leningen
   Sparen en beleggen
   Bedrijven
      Marketing
      Opzetten van je eigen bedrijf
      Stagiaires in je bedrijf
      Aanschaf van werkplekken
      Besparen op je boekhoudkosten
      Besparen op kantoorartikelen
      Laat je documenten vertalen
      Pakketten versturen
      Kostenbesparingen voor het MKB
      Energie zuinige horeca
      Tips voor een budget kerstpakket
      Ben je ontslagen?
      Bedrijfsnetwerk aanleggen
      Besparen tijdens thuiswerken
   Overig