Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 6 December 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Smartphone bespaartips voor 2019
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Apparaten > Telefonie > Smartphone bespaartips

Smartphone bespaartips voor 2019

Volgens alle nieuwsberichten gaan de vaste lasten in 2019 behoorlijk stijgen. Van de zorgverzekeringen tot de boodschappen: het wordt allemaal net weer een beetje duurder. Een goed moment om dus even te kijken hoe we op onze smartphone kunnen besparen. Want die veertig tot zeventig euro per maand voor een abonnement moet natuurlijk goedkoper kunnen. Om ook 2019 financieel gezond in te gaan, hebben we alle smartphone bespaartips voor 2019 vast voor je op een rijtje gezet. Kun je nu al beginnen met besparen!
smartphone.png

1. Stap over op sim-only

Heb je nog een goed werkend toestel waar je even mee vooruit kan? Stap dan over op een sim-only abonnement. Neem een sim-only abonnement bij bijvoorbeeld Simyo.nl, en bespaar op deze manier maandelijks op je telefoonkosten. Waar je bij een telefoniecontract zowel voor het gebruik als het toestel zelf betaald, betaal je bij een sim-only abonnement natuurlijk alleen maar voor het telefoongebruik. En dat kan zoveel, of zo weinig zijn als je zelf wilt. Zo ga je al snel van een ruime vijftig, naar een kleine twintig euro per maand. En dat scheelt nogal!

2. Stel een plafond in

Stel zoveel mogelijk limieten in. Je kunt deze limieten instellen bij een vast telefonie contract, maar ook bij een sim-only abonnement. Door een (data) plafond in te stellen zorg je ervoor dat je niet zomaar onverwacht teveel betaald, en ook aan het einde van de maand nog wat geld overhoudt. Het fijne aan het instellen van zo’n plafond is dat je er verder niet meer over na hoeft te denken. Wanneer je het limiet hebt bereikt, krijg je gewoon een berichtje waarin aangegeven wordt dat je limiet er voor deze maand doorheen zit. Wel zo handig.

3. Gebruik de WiFi

Dankzij de luxe van het allround 3G of zelfs 4G internet gebruiken we steeds minder WiFi. Dit is natuurlijk prima wanneer je een unlimited data abonnement hebt, maar wordt al snel wat duurder wanneer je dit niet hebt. Gebruik waar mogelijk altijd de WiFi verbinding. Sla locaties en wachtwoorden op om automatisch en snel van het gratis internet gebruik te kunnen maken.

4. Bel via online diensten

Het bellen kan af en toe verrassend hoog in de kosten lopen. Gelukkig kun je nu via bijna iedere berichtendienst ook gewoon gratis bellen: via het internet. Denk hierbij aan Skype en Viber, maar ook gewoon aan apps zoals Facebook Messenger, Instagram en WhatsApp. Afhankelijk van je locatie heb je nog een goede verbinding ook!


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
      Computers
      Televisie
      Showmodellen of retourmodellen
      Stofzuiger
      Wasmachine
      Telefonie
         Bespaar geld op je smartphone
         Telefoonkosten besparen met sim only
         Telefoon
         Mobiele datalimiet
         Besparen op je smartphone
         Bespaar op iPhone accessoires
         Besparen met telefoonhoesjes
         Besparen op je telefoonrekening
         Smartphone bespaartips
         Sim Only internetbundels
         Mobiele telefoons
         Een goede smartphone hoeft niet duur te zijn
         Betaalbare telefoons
         Doe langer met je mobiel
         Beste smartphones onder 250
         Besparen op mobiel abonnement
         Bespaar op SMS kosten
         Besparen op telefoonkosten
         Refurbished iPhone
         Samenstellen goedkoopste telefoonabonnement
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling