Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 6 December 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Een goede smartphone hoeft niet duur te zijn
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Apparaten > Telefonie > Een goede smartphone hoeft niet duur te zijn

Een goede smartphone hoeft niet duur te zijn

De prijzen van Smartphones rijzen de pan uit. Zo kun je rustig € 750,- tot € 1000,-, en soms nog meer, voor een Smartphone betalen. Bovendien gaat de ontwikkeling van een smartphone door en elk jaar komt er weer een nieuwere en betere versie uit. Het duurt slechts enkele jaren en je smartphone is echt verouderd. En daarmee is het in bezit hebben van een smartphone een dure bedoening. Dan spreek ik nog niet eens over een abonnement die je nog moet afsluiten. Maar hoe komt het dat smartphones zo duur zijn? En wat als je het geld niet hebt voor zo’n dure smartphone of het er niet voor over hebt?
smartphone.jpg

Waarom zijn smartphones zo duur?

In de eerste plaats is het een kwestie van vraag en aanbod. Een goede smartphone is voor veel mensen belangrijk, dus geven ze er geld aan uit. En als mensen het geld ervoor over hebben, dan wordt de smartphone duurder. Maar dat is niet de enige reden waarom een smartphone zo duur is.  

Smartphones worden door de fabrikanten steeds meer volgestopt met de nieuwste technologieën. Het ontwikkelen en het maken van die technologieën kost geld en dat wordt doorberekend in de prijs van het toestel. Met zoveel geavanceerde functies en nieuwe technologieën kost het de fabrikant steeds meer om een telefoon te produceren.

Een andere reden waarom de smartphone steeds duurder wordt is het formaat van het scherm. Het scherm is het duurste onderdeel van de telefoon en als het scherm steeds groter wordt, wordt ook de prijs van de telefoon hoger. De meeste dure telefoons hebben een scherm wat de hele voorkant van een telefoon in beslag neemt en is vaak 5,5 inch groot. Een aantal jaar geleden had slechts een enkele telefoon zo’n groot scherm.

Een goede Smartphone hoeft niet duur te zijn

Maar wat nu als je het geld niet hebt voor zo’n dure telefoon? Of als je voor hetzelfde geld liever op vakantie gaat of het wilt besteden aan een nieuw bankstel?
Een goede smartphone hoeft niet duur te zijn. Fabrikanten leveren de laatste jaren ook goede en goedkopere smartphones met een stevige behuizing en de beste technologieën. De beste smartphones van toen voldoen nog steeds aan de eisen van nu! Alleen de prijs van deze smartphones ligt tegenwoordig een stuk lager.

iPhone 6s

Met de iPhone 6s haal je een kwalitatief goede telefoon in huis voor een nette prijs. De iPhone 6s is gemaakt van een sterk type aluminium en daardoor gaan ze extra lang mee. De smartphone is 7,1 mm dik en het ontwerp is compact. Deze smartphone past daarmee nog steeds in de trend van nu, zowel vanbinnen als vanbuiten. Met de vingerafdrukontgrendeling, 12-megapixelcamera aan de achterkant, de nieuwste versie van het besturingssysteem iOS, 2 GB geheugen en een A9-processor is de iPhone s6 een telefoon waar je vandaag je dag nog steeds mee voor de dag kunt komen.

Samsung Galaxy S7

Een andere grote speler op de markt op het gebied van smartphones is Samsung. De topper van 2016 was de Samsung Galaxy S7 en met deze smartphone heb je nog steeds een smartphone in handen die er chique uitziet, mede door het slanke ontwerp. Zowel het scherm als de hardware behoort nog steeds tot het beste van het beste en met een 4 GB geheugen kun je snel schakelen tussen de apps.

De iPhone 6s en de Samsung Galaxy S7; toppers van toen, maar daarmee heb je nu nog steeds een zeer goede telefoon in handen, voor een nette prijs!Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
      Computers
      Televisie
      Showmodellen of retourmodellen
      Stofzuiger
      Wasmachine
      Telefonie
         Bespaar geld op je smartphone
         Telefoonkosten besparen met sim only
         Telefoon
         Mobiele datalimiet
         Besparen op je smartphone
         Bespaar op iPhone accessoires
         Besparen met telefoonhoesjes
         Besparen op je telefoonrekening
         Smartphone bespaartips
         Sim Only internetbundels
         Mobiele telefoons
         Een goede smartphone hoeft niet duur te zijn
         Betaalbare telefoons
         Doe langer met je mobiel
         Beste smartphones onder 250
         Besparen op mobiel abonnement
         Bespaar op SMS kosten
         Besparen op telefoonkosten
         Refurbished iPhone
         Samenstellen goedkoopste telefoonabonnement
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling