Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 6 December 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Besparen op iPhone accessoires
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Apparaten > Telefonie > Bespaar op iPhone accessoires

Besparen op iPhone accessoires

Wanneer je een iPhone hebt, dan weet je dat je een goede telefoon in handen hebt. Het is niet de goedkoopste smartphone die er is, maar de eigenaar vindt hem dat geld meestal dubbel en dwars waard. Een nadeel van de iPhone is echter wel dat de onderdelen en benodigdheden van Apple ook behoorlijk duur zijn. En ja, soms heb je nu eenmaal iets nodig zoals bijvoorbeeld een nieuwe lader. Veel mensen vinden deze veel te duur. Daarom geven wij vier praktische tips om te besparen op iPhone benodigdheden.

iphone-accessoires.jpg

Tip 1: Goedkoop is duurkoop

Je vindt iPhone accessoires soms ook in erg goedkope winkels en webshops. Dat klinkt leuk, maar deze geven vaak problemen. Zo kan de accu van je iPhone beschadigd raken als je een namaak lader gebruikt. Verder gaan de onderdelen vaak veel sneller stuk. Goedkoop is in veel gevallen duurkoop: uiteindelijk ben je meer geld kwijt dan je dacht. Zoek dus naar originele onderdelen en benodigdheden.

Tip 2: Externe webshops


Er zijn verscheidene webshops die goede en originele accessoires verkopen tegen lagere prijzen. Een voorbeeld hiervan is Gsmoplader.nl, waar je goedkoop aan originele accessoires kunt komen. De iPhone 7 oplader kost bijvoorbeeld bij deze webshop maar de helft van wat je betaald bij Apple. Toch is het een originele lader die volledig past bij je iPhone en die net zo’n goede kwaliteit heeft!

Tip 3: Tweedehands


Soms worden goede accessoires tweedehands aangeboden. Het is dan wel verstandig dat je heel goed oplet of dit wel originele onderdelen zijn. Vooral als het gaat om accu’s en dergelijke onderdelen is de kans groot dat het nep-onderdelen zijn. Die zijn een stuk goedkoper, maar gaan veel minder lang mee. Met laders kun je gewoon vragen om een hele goede foto, want de specificaties staan erop.

Tip 4: Als je niet anders kunt…


Soms heb je gewoon even geen geld voor een duur accessoire. Dan heb je weinig keus en zul je moeten gaan voor namaak. Is bijvoorbeeld je schermpje gebroken, dan kun je deze vaak vrij goedkoop laten vervangen. Het is geen fantastische oplossing, maar wel goed genoeg als tijdelijk lapmiddel. Maar kijk altijd eerst even voor originele onderdelen, want die hoeven niet perse heel veel duurder te zijn.

Tip 5: Vergelijken


Probeer altijd onderling producten te vergelijken. Soms lijkt een product heel goedkoop, maar blijkt het ergens anders beter te zijn. Of doe je een bod op marktplaats terwijl je ook goedkoper elders een origineel kunt vinden. Vergelijken is de belangrijkste sleutel tot besparen: ook bij iPhone accessoires!

Als je even krap bij kas zit, zijn er methoden om wat goedkoper aan iPhone accessoires te komen. Vooral van oudere iPhones worden deze vaak wel tweedehands aangeboden. Heb je een nieuwere iPhone, dan kun je soms toch goedkoop aan de benodigde accessoires komen. Sommigen houden ervan om de accessoires rechtstreeks bij Apple te kopen omdat het dan sowieso goed is. Maar je kunt ook op veel andere plekken originele accessoires vinden die vele malen goedkoper zijn. Met deze vier tips kun jij ook besparen op je nieuwe iPhone accessoires!


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
      Computers
      Televisie
      Showmodellen of retourmodellen
      Stofzuiger
      Wasmachine
      Telefonie
         Bespaar geld op je smartphone
         Telefoonkosten besparen met sim only
         Telefoon
         Mobiele datalimiet
         Besparen op je smartphone
         Bespaar op iPhone accessoires
         Besparen met telefoonhoesjes
         Besparen op je telefoonrekening
         Smartphone bespaartips
         Sim Only internetbundels
         Mobiele telefoons
         Een goede smartphone hoeft niet duur te zijn
         Betaalbare telefoons
         Doe langer met je mobiel
         Beste smartphones onder 250
         Besparen op mobiel abonnement
         Bespaar op SMS kosten
         Besparen op telefoonkosten
         Refurbished iPhone
         Samenstellen goedkoopste telefoonabonnement
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling