Tips om te besparen > Huishouden > Onderhoud

Onderhoud

Het onderhouden van je tuin hoeft je niet veel geld te kosten. Door je tuinartikelen te kopen via internetsites bespaar je al een hoop geld. Verder is het een kwestie van slim tuinieren. Begin zelf met stekken en zaaien. Vervolgens kan je zelf de planten vermenigvuldigen.
Verwijder vlekken gemakkelijk zonder dure schoonmaakmiddelen te gebruiken.
Onder oma’s bespaartips vallen allerlei foefjes en tips die al jaren bestaan en voortgekomen zijn uit een tijd waar niet alles te krijgen was in de winkel op het moment dat je het nodig had.
Schoonmaakmiddelen en -artikelen zijn vrij prijzig en een flacon wasverzachter, afwasmiddel en wc reiniger is zo op. Gelukkig zijn er genoeg manieren om te bezuinigen op het huishouden.
Een van de dingen waar we de grootste hekel aan hebben, is het doen van huishoudelijke klusjes. Door je huishouden met deze tips anders aan te pakken, hou je veel meer tijd over voor het doen waar je wél zin in hebt!
Kunstgras in de tuin heeft een aantal voordelen. Met kunstgras hoeft u niet meer te maaien of onkruid te wieden. Bemesting is natuurlijk ook niet nodig.
Je kunt met kabelbinders natuurlijk kabels aan elkaar binden, maar er zijn nog zoveel meer dingen waarvoor je deze handige dingen voor kan gebruiken.
Blijf jij deze zomer ook veel thuis? Dan is het een leuk idee om zelf een tuinset voor in de tuin of op het balkon te maken. Zo geef je de buitenruimte van je huis lowbudget een makeover.