Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 6 December 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Drie goede én betaalbare telefoons
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Apparaten > Telefonie > Betaalbare telefoons

Drie goede én betaalbare telefoons

Smartphones, ze zijn in alle vormen, maten en prijzen te koop. Maar wat zijn de beste goedkope smartphones? We hebben drie smartphones voor je uitgezocht die maximaal 250 euro kosten en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Ook zie je wat de drie beste goedkope smartphones van het half jaar daarvoor zijn.
smartphone.jpg

Waarom kiezen voor een goedkope smartphone?

Je hoeft niet meer de hoofdprijs te betalen voor een smartphone die snel is. Steeds meer betaalbare telefoons hebben namelijk goede hardware, waardoor ze snel en fijn in gebruik zijn. Daarnaast ben je het goedkoopste uit als je zelf een telefoon koopt en daarbij Sim Only abonnement neemt. Aan het einde van de abonnementsperiode ben je minder geld kwijt dan bij een abonnement waarbij je de telefoon maandelijks afbetaalt.

Hoe kies je de juiste smartphone?

Er zijn heel veel goedkope smartphones te koop. Zie dan maar eens de juiste uit te kiezen. Best een belangrijke keuze, want een telefoon is een kostbaar apparaat dat je dagelijks gebruikt. Dan wil je waarschijnlijk niet dat hij hapert en traag in gebruik is.

De drie beste goedkope smartphones

Elke onderstaande smartphone heeft een specifiek voordeel of een speciale mogelijkheid waardoor hij uniek in zijn prijsklasse is. De ene telefoon in deze lijst is niet zozeer beter dan de andere. Ze hebben stuk voor stuk goede hardware, zijn snel in gebruik en haperen niet.

Samsung Galaxy A3 (2017): compacte smartphone met mooi en waterdicht ontwerp

Goede smartphones die ook nog eens compact zijn, ze worden steeds zeldzamer. Gelukkig is daar de Samsung Galaxy A3 2017. Deze kleine telefoon heeft een mooi, waterdicht ontwerp en is gemaakt van aluminium. Het scherm is met 4,7 inch net zo groot als dat van de iPhone 7. Dit display is helder en geeft kleuren realistisch weer. De Galaxy A3 2017 is redelijk snel en de camera heeft een goede sensor die mooie, scherpe 13-megapixelfoto’s maakt. Aan de voorkant zit een goede selfiecamera die foto’s in 8 megapixel maakt. De batterij is weliswaar wat klein, maar houdt het in principe een werkdag op één lading vol.

Motorola Moto G5: vliegensvlugge én betaalbare smartphone

Bij Motorola-telefoons zijn de hardware en originele Android-versie altijd goed op elkaar ingespeeld. Zo ook bij de Motorola Moto G5. Hij kost 188 euro en is daarvan elke euro dubbel en dwars waard. Zijn 5-inch scherm is niet te groot en dit display heeft een hoge Full HD-resolutie van 1920×1080 pixels. De telefoon start apps snel op en je schakelt ook snel tussen bijvoorbeeld een spelletje en je mail-app. De camera’s schieten foto’s in 13 en 5 megapixel, wat gewoon goed is voor een telefoon van deze prijs. Al met al heeft de Motorola Moto G5 een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Nokia 6: mooi ontwerp met nieuwste Android-versie

Nokia-6De Nokia 6 is sinds afgelopen jaar weer te koop voor 249 euro. Hij is gemaakt van aluminium en is mooi afgewerkt. Hij oogt niet alleen als een ‘premium’ telefoon, want hij heeft ook gewoon goede hardware. Het scherm is 5,5 inch groot en heeft een Full HD-resolutie van 1920×1080 pixels. Tot dusver niets bijzonders. Waarmee maakt de Nokia 6 dan het verschil? Net als bij Motorola-smartphones werken de hardware en software goed samen. De telefoon werkt vloeiend en het heeft een originele versie van het nieuwe Android 7.1 Nougat. Hierdoor is de telefoon lekker snel. Foto’s schiet je in 16 en 8 megapixel en de batterijduur is heel goed.

Neem je een nieuwe telefoon? Dan kun je deze misschien voor een deel bekostigen door je oude telefoon te verkopen. In een artikel van Simyo lees je tips hoe je dat aanpakt en waar je op moet letten. Het zou zonde zijn als je oude smartphone in een la verdwijnt, terwijl iemand anders er geld voor overheeft, toch? Succes!Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
      Computers
      Televisie
      Showmodellen of retourmodellen
      Stofzuiger
      Wasmachine
      Telefonie
         Bespaar geld op je smartphone
         Telefoonkosten besparen met sim only
         Telefoon
         Mobiele datalimiet
         Besparen op je smartphone
         Bespaar op iPhone accessoires
         Besparen met telefoonhoesjes
         Besparen op je telefoonrekening
         Smartphone bespaartips
         Sim Only internetbundels
         Mobiele telefoons
         Een goede smartphone hoeft niet duur te zijn
         Betaalbare telefoons
         Doe langer met je mobiel
         Beste smartphones onder €250
         Besparen op mobiel abonnement
         Bespaar op SMS kosten
         Besparen op telefoonkosten
         Refurbished iPhone
         Samenstellen goedkoopste telefoonabonnement
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling