Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 22 October 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Een prachtige huisinrichting met een beperkt budget
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Wonen > Interieur > Huisinrichting met een beperkt budget

Een prachtige huisinrichting met een beperkt budget

Een huis inrichten kost vaak een smak geld. Het zorgt voor een hele hap in je budget. Maar hoe kan je dat financieel plaatje herleiden tot een absoluut minimum. Je hoeft immers niet noodzakelijk diep in je geldbuidel te tasten. Je kan immers je huis inrichten met een beperkt budget. Hier volgen enkele bruikbare tips zonder dat je teveel uitgaven hebt.

Struin tweedehandsmarkten af: zowel online als offline

Meubels slorpen vaak een hele slok op een borrel van je budget op bij een woninginrichting. Er bestaan tegenwoordig verschillende manieren om de prijs zo laag mogelijk te houden. Een alternatief kan zijn dat je de toer opgaat op tweedehandse markten. Struin Google op internet af. Er bestaan talrijke groepen op Facebook die meubelstukken weggeven tegen een prikje of zelfs gratis. Kijk ook naar Marktplaats. Offline bestaan er eveneens heel wat mogelijkheden. In de Kringloopwinkel kan je leuk meubilair vinden tegen een betaalbaar budget. Een likje verf kan al wonderen doen. Daarnaast vormen rommelmarkten een ideale biotoop om je huisinrichting goedkoop aan te kleden.

Ga 's morgens op zoek naar grof huisvuil in de buurt

Het klinkt misschien bizar, maar kijk ook eens 's morgens rond in de buurt waar je woont. Check wanneer in jouw woonomgeving het grof huisvuil wordt opgehaald. En doe eens een ronde in de buurt om te kijken wat allemaal op straat staat. Je hoeft je helemaal niet te schamen om eens in de afval van iemand anders te snuisteren. Het gaat anders toch het stort op. Waardeloze spullen van iemand anders, kunnen voor jou wel een meerwaarde betekenen.

Hou de inrichting van je woning sober

De bekende uitdrukking 'less is more' geldt zeker voor een woninginrichting. Overdrijf niet met spullen in je woning om op te stapelen. Het oogt niet alleen heel wanordelijk en rommelig, maar het biedt vaak ook geen extra meerwaarde. Je woning moet rust uitstralen. Een goed advies: hou het sober en investeer in functioneel meubilair.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
      Koopwoningen
      Huurwoningen
      Verbouwingen
      Keuken
      Ramen en kozijnen
      Badkamer
      Interieur
         Meubels en inrichting
         Complete woonkamers
         Aanschaf van een bank
         Binnenshuis
         CreŽer een luxe uitstraling
         Kostenbesparing vurenhout
         Huisinrichting met een beperkt budget
         Woonkamer met een klein budget
      Trappen en liften
      Verhuizen
      Overig
   Afval & recycling