Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 29 October 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Kabelbinders, wat kan ik daar eigenlijk mee?
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Onderhoud > Kabelbinders, wat kan ik daar mee?

Kabelbinders, wat kan ik daar eigenlijk mee?

Tyraps, kabelbinders, iedereen heeft er wel een bosje van liggen. Ze vallen precies in het rijtje van Duct tape en WD-40, altijd handig om in huis te hebben. Ze zijn niet alleen goedkoop, maar ook stevig en ze nemen weinig ruimte in.
Je kunt met kabelbinders natuurlijk letterlijk kabels aan elkaar binden, maar er zijn nog zoveel meer dingen waarvoor je deze handige plastic dingetjes voor kan gebruiken! Op vakantie, in de moestuin of in het dagelijkse leven, een setje tyraps komt altijd van pas. Wat je er dan precies mee kan? Dat lees je hieronder.
kabelbinders.jpg

Op vakantie

Op reis is het altijd handig om een setje kabelbinders in je tas te hebben. Je kunt er bijvoorbeeld je tent mee repareren, verlichting mee ophangen op de camping, dingen mee aan je backpack binden of je kleding heel klein verpakken door er een kabelbinder omheen te doen. Ga je met het vliegtuig en ben je bang dat je koffer onderweg kan opengaan? Dan kan je natuurlijk zo’n duur slotje kopen, maar tyraps werken in dit geval ook prima! Er zijn tegenwoordig zelfs hersluitbare kabelbinders te krijgen, evenals rvs tyraps. Met deze extra sterke kabelbinders ben je er zeker van dat je tas of koffer niet per ongeluk opengaat.

Kabelbinders in de tuin

Ook in de tuin en moestuin komen kabelbinders goed van pas. Je kan ze bijvoorbeeld gebruiken om jonge plantjes mee aan een stokje te bevestigen, om te zorgen dat ze niet omwaaien. Gaas, netten en doek zijn ook prima te bevestigen met tyraps. Denk bijvoorbeeld aan dun gaas om ervoor te zorgen dat je bessen niet opgegeten worden door vogels, of hang een groot doek op om te zorgen voor extra schaduw in de tuin.

In het dagelijks leven

In het dagelijkse leven kunnen kabelbinders ook goed van pas komen. Gaat de rits van je jas kapot? Met een tyrapje erdoor krijg je hem in een handomdraai weer open en dicht. Is je schoenveter geknapt en heb je geen nieuwe veters bij de hand? Met een kabelbinder wandel je zó weer verder. Heb je nog geen kabelbinders liggen? Ga dan snel een setje halen, zoals je leest zijn ze veel veelzijdiger dan je denkt!


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
      Tuinier effectief en goedkoop
      Maak je huis schoon
      Oma’s bespaartips
      Goedkoop schoonmaken van je huis
      Tijd besparen in het huishouden
      Kunstgras ipv echt gras
      Kabelbinders, wat kan ik daar mee?
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling