Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei financiŽle kosten. 17 January 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Verzekeren van je keuken paradijs
thema: geldzaken
 
   Tips om te besparen > Geldzaken > Verzekeringen > Verzekeren van je keuken

Verzekeren van je keuken paradijs

Je bent weken bij Coolblue op zoek geweest naar de juiste gadgets, hebt je keuken helemaal geupgrade en al je keuken wensen in vervulling laten gaan. Niets zo fijn als je eigen keuken paradijs, helemaal naar eigen smaak ingericht. Maar al die foefjes die jij aan die droomkeuken hebt toegevoegd, hebben natuurlijk de nodige investering gekost. Zeker dure items en accessoires zoals bijvoorbeeld een luxe kookeiland, een multi-oven of een wijnklimaatkast (ideaal voor de echte wijnliefhebber) hebben nogal de investering met zich meegebracht. Het zou natuurlijk verschrikkelijk zijn als al deze investeringen verloren gaan door inbraak, schade of brand. Dus ga je eerst eens even kijken hoe je dat geweldige keuken paradijs het beste verzekert.

keuken-verzekeren.png

Verzekeraars vergelijken

Of je nu naar Centraal Beheer, de Hema of Ohra gaat, je hebt keuze genoeg. Zeker wanneer het om de inboedel gaat zijn er veel verschillende tarieven aan verzekeringen te vinden. Wil je geld besparen, dan neem je de tijd om verschillende verzekeraars te vergelijken. Vergelijk zowel de grote, als de kleinere namen om zeker te weten dat je uiteindelijk het meeste waar voor je geld krijgt. Er zijn genoeg handige vergelijkingssites te vinden waar je in no-time weet waar je het goedkoopste zit. Let wel: sommige vergelijkingssites zijn onderdeel van een specifieke verzekeraar, en hierdoor niet transparant. Gebruik dus alleen de 100% onafhankelijke vergelijkingssites, of ga zelf op onderzoek uit.

Inboedel of opstalverzekering?

Nu heb je natuurlijk beide verzekeringen nodig, maar welke verzekering zet je in voor een hoger bedrag? Laten we om te beginnen het verschil even uitleggen. De inboedelverzekering verzekert in principe alles dat los in je huis staat. Je bankstel, je televisie, witgoed en natuurlijk ook je keukenapparatuur. Al deze items worden samengevat in een specifiek bedrag; een bedrag waarvan jij inschat dat dit de complete waarde van alle items in je woning is. Een opstalverzekering verzekert je juist voor de dingen die vastzitten aan het huis. Denk hierbij aan je bad, douche, boiler, en dus ook je keukenblok. Je schat beide verzekeringen zelf in aan de hand van de waarde die jij in huis denkt te hebben. Heb je dus vooral geïnvesteerd in je keukenblok, dan zal je vooral baat hebben bij een hogere opstalverzekering. Maar heb jij vooral in accessoires en apparatuur geïnvesteerd, dan moet je dit weer terug laten komen in de inboedelverzekering. De keuze is dus uiteindelijk helemaal aan jou. Om zeker te zijn kun je er natuurlijk ook voor kiezen om beide verzekeringen goed aan te pakken. Zo weet je zeker dat je de juiste vergoeding krijgt in geval van schade aan jouw keuken paradijs.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Geldzaken links - Geldzaken ABC - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Geldzaken
 
   Verzekeringen
      Verzeker slim
      Auto / motorverzekeringen
      Bespaar op zorgverzekeringen
      Zorgverzekeringen vergelijken
      Besparen op je uitvaartverzekering
      Besparen op je autoverzekering
      Uitvaartverzekeringen vergelijken
      Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
      Tips afsluiten uitvaartverzekering
      Aansprakelijkheidsverzekering
      Verzekeringen: 4 handige tips
      Kosten autoverzekering
      Verzekeren van je keuken
      Besparen op je woonverzekeringen
      Afsluiten motorverzekering
   Belastingen
   Leningen
   Sparen en beleggen
   Bedrijven
   Overig