Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 5 December 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Besparen op kosten voor een verbouwing
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Wonen > Verbouwingen > Bespaar op verbouwingskosten

Besparen op kosten voor een verbouwing

Een verbouwing hoeft niet duur te zijn
Je wilt graag je huis verbouwen maar je wilt er niet de hoofdprijs voor betalen? Als je het slim aanpakt hoeft dat ook helemaal niet. Bekijk de verschillende mogelijkheden, houd aanbiedingen in de gaten, doe de verbouwing zelf of ga op zoek naar de goedkoopste aannemer. Of je nou een echte doe-het-zelver bent of twee linker handen hebt, met deze tips kun je veel geld besparen.

Met of zonder aannemer

Mocht je ervoor kiezen de verbouwing uit handen te geven, kijk dan eerst eens rustig om je heen. Doe geen zaken met het eerste het beste bedrijf waar je een offerte van ontvangt, maar vraag bij meerdere aannemers een offerte aan en bekijk dan welke het goedkoopst is. Al kun je al behoorlijk wat besparen door niet de duurste aannemer te kiezen, blijft het toch echt het goedkoopst om de verbouwing zelf te doen. Je bespaart op de kosten voor werklieden, en daarnaast kun je zelf op koopjesjacht in bouwmarkten voor bouwmaterialen. Houd de reclamefolders goed in de gaten en sla toe zodra het product wat je nodig hebt in de aanbieding is. Naast de bouwmarkten zijn er veel tweedehands online shops waar je prachtige tweedehands laminaatvloeren, tegels of andere materialen kunt kopen. Zo kun je al snel tientallen euro’s besparen, en het ziet er net zo mooi uit. Eigenhandig verbouwen is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar met de juiste voorbereiding en wat hulp van vrienden of familie kom je een heel eind.

Veilig verbouwen

Bij een verbouwing is veiligheid ontzettend belangrijk. Je moet stabiel kunnen staan en overal gemakkelijk bij kunnen komen – hier biedt een steiger de ideale oplossing. Met een handige rolsteiger kom je buiten overal gemakkelijk bij, en een kamersteiger is ideaal voor binnenshuis. Bespaar op de kosten van een bouwsteiger door online een steiger te kopen bij steigervoorweinig.nl. Daar vind je zeker de ideale steiger voor een mooi prijsje, en kun je veilig aan de slag met je verbouwing.
euroscaffold-standaard-kamersteiger-75-compleet-me.jpg


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
      Koopwoningen
      Huurwoningen
      Verbouwingen
         Leg je laminaat zelf
         Klus zelf in huis
         Voordelig en efficiŽnt verbouwen
         6 tips, besparen verbouwing
         Voordelig je woning opknappen
         Besparen bij een verbouwing
         Klussen zelf doen
         Tips bij het schroeven
         Doe-het-zelven met het juiste gereedschap
         Tijd besparen met klussen: 5 tips
         Je zolder efficiŽnt benutten
         Bespaar op verbouwingskosten
         Zelf klussen en schilderen
      Keuken
      Ramen en kozijnen
      Badkamer
      Interieur
      Trappen en liften
      Verhuizen
      Overig
   Afval & recycling