Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 27 November 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Doe-het-zelven lukt stukken beter met het juiste gereedschap!
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Wonen > Verbouwingen > Doe-het-zelven met het juiste gereedschap

Doe-het-zelven lukt stukken beter met het juiste gereedschap!

Goed gereedschap is het halve werk

Door zelf te verbouwen, klussen in huis te doen of dingen te installeren, kun je al snel veel geld besparen. Of het nu gaat om het leggen van tegels of het installeren van nieuwe keukenapparatuur, met het juiste gereedschap kun je snel een goed resultaat bereiken.

Samen delen of huren bespaart geld

Veel soorten gereedschap hoef je vaak maar eenmalig of voor een bijzondere klus te gebruiken. Het is dan aan te raden om zulke apparatuur te lenen of te huren in plaats van te kopen. Vooral de meer duurdere electrische gereedschappen als een zaagtafel, boormachine, schuurmachine of zware klopboor zijn gemakkelijk te huren. Ook kun je er voor kiezen om zulk duurder gereedschap samen met vrienden of buren aan te schaffen en gezamenlijk te gebruiken.

Goed gereedschap bespaart materiaal

Met het juiste gereedschap voorkom je schade aan materialen, kun je nauwkeuriger werken en kun je besparen op vaak onnodig dure technishe kant-en-klaar oplossingen. Met goed gereedschap kun je vaak zelf dingen precies op maat maken en netjes afwerken met gebruik van meer voordelige bouwmaterialen.
gereedschap.jpg

Meten is weten

Weet waaraan je begint. Met het juiste meetgereedschap weet je niet alleen exact welke oppervlakte of hoeveelheid materiaal je nodig hebt, maar je kunt er ook aanzienlijk sneller en nauwkeuriger mee werken.  Een goed meetlint en een nauwkeurige waterpas zorgen voor een strak en goed resultaat.

Een aanrader is een zogenaamde kruislijnlaser, waarmee je op eenvoudige wijze met behulp van duidelijk zichtbare laserstralen de goede lijn kunt uitzetten voor het zetten van tegelwerk of het installeren van een nieuwe keuken of kast.

Gereedschapcentrum is een van de grootste aanbieders van kwaliteitsgereedschap voor zowel doe-het-zelvers als professionele gebruikers. Door hun grote assortiment gereedschap en scherpe prijzen kun je het juiste gereedschap snel vinden. Voor het eind van de avond je nieuwe gereedschap besteld (22.59 uur), dan is je bestelling de volgende dag al in huis en kun je direct aan de slag!


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
      Koopwoningen
      Huurwoningen
      Verbouwingen
         Leg je laminaat zelf
         Klus zelf in huis
         Voordelig en efficiŽnt verbouwen
         6 tips, besparen verbouwing
         Voordelig je woning opknappen
         Besparen bij een verbouwing
         Klussen zelf doen
         Tips bij het schroeven
         Doe-het-zelven met het juiste gereedschap
         Tijd besparen met klussen: 5 tips
         Je zolder efficiŽnt benutten
         Bespaar op verbouwingskosten
         Zelf klussen en schilderen
      Keuken
      Ramen en kozijnen
      Badkamer
      Interieur
      Trappen en liften
      Verhuizen
      Overig
   Afval & recycling