Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 17 January 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Bespaar geld door zelf te schilderen en te klussen!
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Wonen > Verbouwingen > Zelf klussen en schilderen

Bespaar geld door zelf te schilderen en te klussen!

Als je net verhuisd bent kun je in de meeste gevallen al aardig de bodem van je portemonnee zien. Het verhuizen op zich, maar ook de nieuwe verzekeringen, abonnementen en natuurlijk de inrichting van je huis kost allemaal heel veel geld. Hieronder geven we je een aantal tips om geld te besparen door een heleboel dingen slim zelf te doen.
Een vloertje leggen is tegenwoordig een simpele onderneming. Meet de vloeren goed op waar je kliklaminaat wilt leggen. Reken dan uit hoeveel vierkante meters dat zijn en dan weet je hoeveel pakken laminaat je moet aanschaffen. Het leggen van de vloer is een feestje als je het met je partner doet! Maar eerst ga je op zoek naar de beste verf. Sikkens bijvoorbeeld.

Verftrends

Zelf verven is hartstikke leuk en je krijgt snel eer van je werk. Kies een goed merk van de beste kwaliteit voor een perfect resultaat. Bovendien ben je dan verzekerd van een lange levensduur. Wel zorgen dat de muren die je wilt schilderen schoon en vetvrij zijn. Plak plint, kozijnen en stopcontacten af en egaliseer de muren. Dan kun je lekker gaan verven met één van de bekendste verfmerken van Nederland: Sikkens verf.

Binnen en buiten

Wanneer je binnen in je huis zelf schildert en zelf de vloeren legt, bespaar je al veel geld. Maar je kunt ook buiten met Sikkens verf aan de gang. Sikkens buitenlak voor deuren, ramen en kozijnen is perfect en speciaal voor doe-het-zelvers. Zet wel een deugdelijke steiger voor het huis en maak van de gelegenheid gebruik om de dakgoten te controleren en leeg te halen. Een paar leuke ideeën voor de kleur buiten? Wat dacht je van monumentengroen? Of van mergelwit en rijtuigengroen? Fantastische namen van een fantastische verf. Kun je niet onmiddellijk een keuze maken? Geen probleem. Bestel een kleurkaart bij Colorstore.nl. Je kunt trouwens ook alle RAL-kleuren laten mengen met Sikkens verf. Zelf klussen is leuk en zelf schilderen met Sikkens verf is helemaal top. Nodig vrienden uit om er een hele happening van te maken. Ze mogen allemaal mee helpen om je huis van binnen en van buiten helemaal op te knappen!


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
      Koopwoningen
      Huurwoningen
      Verbouwingen
         Leg je laminaat zelf
         Klus zelf in huis
         Voordelig en efficiŽnt verbouwen
         6 tips, besparen verbouwing
         Voordelig je woning opknappen
         Besparen bij een verbouwing
         Klussen zelf doen
         Tips bij het schroeven
         Doe-het-zelven met het juiste gereedschap
         Tijd besparen met klussen: 5 tips
         Je zolder efficiŽnt benutten
         Bespaar op verbouwingskosten
         Zelf klussen en schilderen
      Keuken
      Ramen en kozijnen
      Badkamer
      Interieur
      Trappen en liften
      Verhuizen
      Overig
   Afval & recycling