Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 22 October 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Voordelig een tuinset kopen
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Aanschaf > Voordelig een tuinset kopen

Voordelig een tuinset kopen

Nienke Elenbaas, fotografe maakt onder andere reportages van het stadsleven. Haar opvatting over het buitenleven omschrijft zij als volgt; ‘dat in sommige buurten de huizen duurder worden, is aan de details te zien. Cafés met picknicktafels en kleurenlichtjes op straathoeken, luxueuze tuinsets op dakterrassen, het gebrek aan waslijnen op de balkons. De stad blijft een onuitputtelijke bron voor fotografie’.
tuinset.jpg

Tuinset

Een tuinset is een tafel met stoelen bedoeld voor buiten. Voor de tuin of terras of balkon. Tuinsets zijn er in alle prijsklassen. Bij de bouwmarkt of bepaalde meubelketens zijn sets voor schappelijke prijzen te koop. Grote tuincentra bieden tuinsets aan in vele prijsklassen. Designmerken zijn verkrijgbaar bij geselecteerde dealers. Er is zelfs een jaarlijkse buitenmeubelenbeurs gehouden in Italië en dichter bij huis de tuinmeubelvakbeurs Garden Preview in Houten.

Seizoen

Verstandig is om tuinspullen te kopen buiten het seizoen. In de nazomer worden tuinsets afgeprijsd omdat grote filialen van hun spullen af willen. Tijdens Pasen wordt de nieuwe collectie getoond en daarmee houdt het voordeel op. Je betaalt dan meteen de volle prijs. Het is dus zaak om in de herfst of winter de oude tuinset collecties te bekijken.

Gebruikt

Marktplaats en de kringloopwinkel bieden ook tuinmeubels. Het nadeel is dat je bij de kringloop meestal de welbekende Hartman stapelbare kunstof stoel die je overal op de wereld tegenkomt. Op marktplaats worden complete tuinsets aangeboden die nog jaren mee kunnen. Veel is afhankelijk van het materiaal. Wicker is erg populair in de buitenmeubelbranche. Hout en aluminium zijn veelal duurder.

Zelf zag ik twintig originele rieten café-stoelen met enkele stalen tafeltjes met natuursteenblad. Of een gietijzeren bank met houten zitting. De bank bleek te hebben gestaan in een Frans parkje. De leeftijd is niet bekend, maar oud is hij zeker.Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
      Kleding
      Baby's & kinderen
      Aanbiedingen & kortingen
      Bereid je goed voor
      Besparen op kosten van je huisdier
      Stop abbonnementen
      Besparen op maandelijkse lasten
      Bespaar op tuinmeubelen
      Voordelig een tuinset kopen
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling