Tips om te besparen > Huishouden > Aanschaf > Verzorging

Verzorging

Om op de kapper te besparen kun je leren knippen of een goedkope kapper te zoeken. De kapperschool of een thuiskapper zijn goede alternatieven. Wanneer je in een salon komt, weiger dan dan alle extraís zoals fohnen en stylen. Dit wordt vaak meegerekend bij de prijs zonder dat dit gezegd wordt.
Omdat ieder mens verschillend is en ieder hoorprobleem zijn eigen oplossing vergt, is het verstandig om een goede audicien uit te zoeken die uw gehoor deskundig kan onderzoeken en testen.
Prijzen vergelijken, profiteren van aanbiedingen en voordeeltjes is een bekende methode, maar er zijn nog meer mogelijkheden om op de kosten voor cosmetica te besparen. Lees hier onze tips.
Op deze pagina vind je handige tips om te besparen op je verzorgingsproducten. Je kan denken aan scheermesjes, tandpasta en shampoo.
Brillen en lenzen zijn modeartikelen geworden. Voor de visueel gehandicapten zijn er in onze samenleving voldoende mogelijkheden. Lenzen in diverse sterkten kun je al voor enkele euroís bij drogistketens of via internet aanschaffen.