Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 6 December 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Apps om geld mee te besparen
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Aanschaf > Aanbiedingen & kortingen > Apps om geld mee te besparen

Apps om geld mee te besparen

4 tips om geld te besparen met behulp van je iPhone

Misschien klinkt het wat dubbel: geld besparen met je iPhone. Vaak wordt de iPhone toch geassocieerd met ‘hoge rekeningen’, ‘bellen buiten je bundel’ en prijzige abonnementen zoals Spotify of Netflix.  Maar aangezien de meeste van ons toch een smartphone hebben, en die ook regelmatig gebruiken voor werk en privé, is dit toch een apparaat die wij altijd bij ons hebben. En dat kan juist ook in ons voordeel werken als wij geld willen besparen. Tegenwoordig zijn er namelijk veel verschillende (gratis!) apps die jou kunnen helpen om flink te besparen op je uitgaven. In dit handige overzicht laten wij jou zien welke apps hiervoor het meest geschikt zijn.

Mint1. Mint – heel simpel een budget creëren.

Om te beginnen, een app die je precies laat zien waar je allemaal geld aan uitgeeft. Met de app Mint kun jij namelijk je gehele budget zien: spaargeld, inkomsten etc. Elke transactie wordt automatisch opgeslagen en gecategoriseerd. Dit is natuurlijk al handig, maar hét grote voordeel van deze app is dat ‘ie een handig budget maakt op basis van al jouw gegevens. De app ziet precies waar jij het meest je geld aan uitgeeft, en houdt hier rekening mee in het creëren van het budget. Je kunt hier natuurlijk altijd nog aanpassingen in doen, en dit geheel naar jouw eigen voorkeuren inrichten. Toch is vrij handig om een compleet budget te hebben waar jij je aan kunt houden en zo ook veel geld kunt besparen per maand.

 

Hiiper2. Hiiper – geld besparen op boodschappen

Krijg jij nog elke week allemaal reclamefoldertjes door de deur? Of heb jij die allang afgezworen door een duidelijke ‘nee-nee-sticker’ op je brievenbus te plakken? Tegenwoordig zijn die foldertjes eigenlijk niet meer nodig, aangezien er nu een nieuwe app is die jou laat zien waar supermarkt producten het goedkoopst zijn. Hiiper vergelijkt namelijk de producten in zijn database, met alle producten die in supermarkt foldertjes staan. Zo weet jij altijd waar jij zo goedkoop mogelijk jouw favoriete yoghurt kunt halen en kun je dus uiteindelijk flink besparen op je wekelijkse boodschappen.

 

Groupon3. Groupon – veel korting op leuke uitjes.

Dagjes weg zijn niet goedkoop. Daarom kan het soms lastig zijn om iets te kiezen wat niet al te veel geld kost. Met de app Groupon gaat dit iets makkelijker worden, want met deze app kun je heel makkelijk een goede deal vinden. In de app staan verschillende activiteiten die je kunt gaan ondernemen. Heb je bijvoorbeeld zin om een zaterdag bij te kletsen met vriendinnen in een wellness-centrum? Of vind je het leuk om eens een theatervoorstelling of concert mee te maken? In de app kun je precies zien hoeveel het eerste kostte, en hoeveel korting je op dit moment hebt gekregen.  Een makkelijke manier om ook geld te besparen op de leuke dingen.

 

Benzine Jip4. Benzine-Jip - voordelig tanken in de buurt.

Brandstof is niet goedkoop. Vaak ben je veel meer kwijt dan je misschien in eerste instantie zou indenken. Daarom zijn reiskosten een belangrijk punt om op te besparen. Een app die jou hierbij gaat helpen is Benzine-Jip. Deze app, die al wel een tijdje bestaat, laat jou zien waar het brandstof het goedkoopst is. Doordat er veel benzinestations op staan, staan er ongetwijfeld ook benzinestations bij jou in de buurt op de kaart.  Door van deze app gebruik te maken, kun je soms wel tientallen euro’s besparen in de maand. Een vereiste dus, als je veel met de auto reist.

 

iPhone kapot? Nieuwe iPhone?

Maar wat nu als je iPhone kapot gaat? Wel lekker rustig aan de ene kant, maar ook verschrikkelijk irritant omdat niemand je nu kan bereiken. Je kunt er over nadenken om een nieuwe iPhone te kopen, maar dat is wel ongelooflijk duur. Daarom is het een verstandig idee om heel makkelijk en snel je iPhone laten repareren door Terello. Deze reparatie service komt namelijk naar de plek toe waar jij bent (heel handig!) en voert daar ter plekke een iPhone reparatie uit binnen 30 minuten. Zo bespaar jij op reiskosten, tijd en natuurlijk geduld. Jij kan verder waar jij mee bezig was, terwijl je iPhone binnen no-time weer zo goed als nieuw is. En daar krijg je ook nog levenslange garantie op. Top deal, toch? Maak snel een afspraak


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
      Kleding
      Baby's & kinderen
      Aanbiedingen & kortingen
         Supermarkt aanbiedingen
         Vergelijk prijzen
         Kies de beste winkel uit
         Maak gebruik van kortingen
         Kortingsbonnen en groepskorting
         Besparen op online shoppen
         Besparen met shoppen
         Besparen met kortingscodes
         Bespaartips decembermaand
         Apps om geld mee te besparen
         Kopen bij cashback sites
         Cadeaus kopen in de sale
         Populariteit van Singles day
         Black Friday een wassen neus?
      Bereid je goed voor
      Besparen op kosten van je huisdier
      Stop abbonnementen
      Besparen op maandelijkse lasten
      Bespaar op tuinmeubelen
      Voordelig een tuinset kopen
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling