Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei kosten voor het gezin. 15 August 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Vraag gratis proefpakketten aan
thema: gezin
 
   Tips om te besparen > Gezin > Verzorging > Vraag gratis proefpakketten aan

Vraag gratis proefpakketten aan

Veel winkels bieden gratis proefpakketten aan. Deze zitten vol leuke, nuttige en interessante dingen die gratis worden aangeboden. Verder zijn de pakketten veelal gevuld met kortingsbonnen, tijdschriften en babyinformatie. Vul op internet een formulier in of in de winkel, hierna ontvang je een bericht dat je het pakket kunt ophalen in de winkel.

Kijk ook in onze rubriek verzorgingsproducten voor meer informatie over proefpakketten. 

Bestel Etos Zwanger- en BabyKadoos

gratis proefpakketBij Etos kun je de Zwanger-en BabyKadoos bestellen. De ZwangerKadoos zit boordevol producten en speciale aanbiedingen waar je als aanstaande moeder iets aan hebt. In de BabyKadoos vind je nuttige, leuke producten die speciaal voor je kindje zijn. Je kunt de ZwangerKadoos aanvragen via internet of door te bellen (0172-448484). Je krijgt vervolgens een persoonlijke ophaalkaart toegestuurd waarmee je het pakket bij de dichtstbijzijnde Etos-winkel op kunt halen. Bovendien ontvang je bij de ophaalkaart een kortingsbon van Etos. De BabyKadoos ontvang je na de geboorte van je kindje.

Vraag DryNites aan

gratis babyDryNites zijn absorberende broekjes die 's nachts discreet bescherming bieden. Ze zijn zo gemaakt, dat ze onopvallend onder een pyjama of nachtjapon gedragen kunnen worden. De broekjes kunnen als gewoon ondergoed aan- en uit worden getrokken en je kind zal de hele nacht droog en comfortabel blijven. Je kind zal dus niet alleen beter slapen, maar ook vol vertrouwen naar bed gaan en ‘s ochtends uitgerust en vrolijk wakker worden.

Ontvang het cadeaupakket Wij Jonge Ouders

Ben je zwanger of net moeder? Of ken je iemand? Vul de gegevens in en ontvang het gratis cadeaupakket van Wij Jonge Ouders t.w.v. € 45,00. Het gratis cadeaupakket Wij Jonge Ouders bestaat uit:
  • babydoosDe blije doos: vol baby-voorpret: cadeautjes, aanbiedingen en het magazine Geboorte. In de 7e maand van je zwangerschap krijg je een uitnodiging om de blije doos op te halen bij Prénatal.
  • De baby doos: boordevol cadeautjes voor jou en je baby. In de 3e geboortemaand van je kindje krijg je een uitnodiging om de baby doos op te halen bij Prénatal.
  • Het magazine Wij Jonge Ouders: maandelijks gratis thuisgestuurd totdat je kindje 1 jaar zal zijn. Boordevol interessante, relevante, leuke, ontroerende en pakkende informatie.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Gezin links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op kosten voor het gezin
 
   Educatie
   Vrije tijd
   Verzorging
   Aanschaf
   Geldzaken