Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 27 September 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Lees hier waarom een goede luier niet duur hoeft te zijn
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Aanschaf > Baby's & kinderen > Goede luier hoeft niet duur

Lees hier waarom een goede luier niet duur hoeft te zijn

Kwaliteit is niet zonder meer gekoppeld aan de hoogste prijs. Dat geldt voor allerlei producten en zeker ook voor luiers. Er zijn dan ook meerdere redenen te bedenken waarom goede luiers niet duur hoeven te zijn. Of waarom je niet te veel hoeft te betalen voor kwalitatieve luierbroekjes. Het gaat bij goede luiers namelijk om een combinatie van factoren, zoals het materiaal en eigenschappen. De ervaring met Kruidvat luiers laat zien dat een goede luier niet duur hoeft te zijn. Het is toch niet voor niets dat 40% van de kindjes een luier van Kruidvat draagt.

Absorberende eigenschappen

Een luier heeft als taak om vocht op te vangen. Er is sprake van een goede luier als deze is uitgevoerd met een hoog absorberend vermogen. De luiers van Kruidvat zijn bijvoorbeeld met een drie kanalen absorptiesysteem uitgevoerd. De luiers zijn daardoor in staat om de babybillen langdurige droog te houden. De vochtopname verloopt soepel en snel met een gelijkmatige verspreiding. De kwaliteit is daarom uitstekend, maar de prijs is laag, zoals iedereen gewend is van Kruidvat.

Comfortabel om te dragen

Een luier is pas een goede luier als deze comfortabel is voor je kindje. Dat betekent dat de luier gemaakt is van materiaal dat zowel zacht als soepel aanvoelt. Flexibele eigenschappen zijn bovendien belangrijk voor een optimale bewegingsvrijheid. Het is tenslotte belangrijk dat de luier niet gaat verschuiven als je kind zich beweegt of aan het kruipen is.

Goede pasvorm

Een goede pasvorm is eveneens een belangrijke eigenschap om van een goede luier te spreken. Er zijn goedkope en dunne luiers die gewoon heel simpel zijn uitgevoerd met een rugelastiekje dat de pasvorm ten goede komt. Bovendien zorgt een rugelastiekje voor een perfecte aansluiting op de rug van je kindje.

Voordelige grootverpakkingen

Er zijn allerlei goede luiers en deze bevinden zich in uiteenlopende prijsklassen. Het is bekend dat Pampers duurder is in vergelijking met Kruidvat luiers of andere huismerkluiers. Toch zijn Kruidvat luiers kwalitatief uitstekend en voor een lagere prijs verkrijgbaar. Bovendien is het zo dat met de aanschaf van een grootverpakking er extra voordeel te behalen valt. Je betaalt dan in verhouding minder dan wanneer je een klein pakket luiers koopt. Daarom hoeven goede luiers ook niet duur te zijn. Verder is het natuurlijk altijd mogelijk om luiers in grote hoeveelheid aan te schaffen als deze een keer in de aanbieding zijn.Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
      Kleding
      Baby's & kinderen
         Goede luier hoeft niet duur
         Vergelijk prijzen van luiers
         Koop onbreekbaar speelgoed
         Koop geen hele babyuitzet
         Koop voordelig schoolspullen
         Koop goedkope schoolboeken
         Gratis proefpakketten voor je baby
      Aanbiedingen & kortingen
      Bereid je goed voor
      Besparen op kosten van je huisdier
      Stop abbonnementen
      Besparen op maandelijkse lasten
      Bespaar op tuinmeubelen
      Voordelig een tuinset kopen
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling