Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei energiekosten. 17 January 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Bespaar met een slimme thermostaat
thema: energie
 
   Tips om te besparen > Energie > Gas / Warmte > Bespaar met slimme thermostaat

Bespaar met een slimme thermostaat

Eneco introduceert Toon, de eerste thermostaat die inzicht geeft in energieverbruik en –kosten door Live Updates. Toon laat exact zien hoeveel gas en stroom er in je huishouden wordt verbruikt. Zo ontdek je welke apparaten hiervoor verantwoordelijk zijn. Met een gebruiksvriendelijk touchscreen en slimme functies als actieve meldingen die bijbetaling op de jaarnota kan voorkomen. Maar het biedt ook weer- en verkeersinformatie, zoals een buienradar.

 

Reacties

Voor ondernemer en TV-persoonlijkheid Annemarie van Gaal, expert op het gebied van financiële huishouding, is het hebben van inzicht de basis voor grip en het ondernemen van actie. Annemarie is enthousiast over Toon: "Uit ervaring weet ik dat het bijhouden van een kasboek, en het bewuster omgaan met je uitgaven, vaak al meteen een besparing van 10% oplevert. Met Toon verwacht ik dan ook dat gezinnen minimaal 10% gaan besparen op hun energiekosten. Dat zou geweldig zijn.", aldus van Gaal.

Energieverbruik en kosten

De energierekening is voor veel mensen een black box. Ze hebben geen idee hoeveel gas en stroom ze verbruiken en welke apparaten daar verantwoordelijk voor zijn. Eneco vindt het belangrijk dat je inzicht hebt in je energieverbruik en -kosten. Met Toon kan dat inzicht eenvoudig en overzichtelijk realtime verkregen worden. Door de live verbinding wordt de informatie persoonlijk gemaakt. Met Toon draagt Eneco, samen met jou, bij aan een duurzame toekomst.
 

Energiedisplay Toon geeft inzicht

Meer informatie op eneco.nl/toon
Energie links - Energie ABC - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op energiekosten
 
   Elektriciteit
   Duurzame energie
   Gas / Warmte
   Water
   Verlichting