Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 29 October 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Alternatieven voor dure boxershorts
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Aanschaf > Kleding > Alternatieven voor dure boxershorts

Alternatieven voor dure boxershorts

Boxershorts kosten veel geld. Want je hebt er veel nodig en je wilt niet dat ze na drie keer dragen al gaten krijgen. En daarom dragen veel mannen dure boxershorts van Bjorn Borg, Muchachomalo of Diesel. Soms kost dat wel 200 euro per jaar. Wat zijn alternatieven om niet bovenstaande merken te dragen, maar wel goede boxershorts te hebben?

1. Stangata van The Sting

Een merk dat je heel veel ziet is Stangata. Dat is een merk van kledingwinkel The Sting, die door het hele land zit. En of deze boxershorts fijn zijn? Ja, heel fijn! Ze zitten eigenlijk hetzelfde als die van Bjorn Borg. Daarnaast gaan ze even lang mee en blijven ze ook na meerdere keren wassen gewoon mooi. De prijs? Je hebt er twee voor 15 euro, écht een koopje!

2. Bamboe ondergoed, heerlijk zacht!

Bamboestof is helemaal upcoming. Het wordt namelijk een stuk milieuvriendelijker geproduceerd dan katoen en is supersterk van kwaliteit. Bovendien heeft het nog een extra hele fijne eigenschap: door de holle structuur van bamboe is bamboetextiel lekker luchtig en vochtabsoberend. Veel meer dan katoen. Sport je veel in je normale boxershorts? Dan zijn bamboe boxershorts daarom écht een aanrader. En je bent met deze boxershorts nog milieubewust bezig ook… Bamboe boxershorts eens proberen? Bij Bamigo heb je er twee voor 35 euro. En dat zijn ze waard!

boxershorts

3. H&M: drie voor een tientje!

Ook de H&M heeft hele fijne boxershorts. Let wel: de pijpjes ervan zijn een stukje korter dan die van Bjorn Borg of bijvoorbeeld Muchachomalo. Dus vind je dat niet fijn? Dan zijn de boxershorts van H&M geen goede optie voor je. Vind je korte pijpjes wel fijn? Dan zijn de H&M boxers zeker het proberen waard. Je hebt er doorlopend drie voor een tientje en de kwaliteit is helemaal perfect. Gaan lang mee, dus voor tien euro per drie boxershorts heb je een hele goede én goedkope aankoop!


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
      Kleding
         Tips voor zak-, kleed- en kostgeld
         Textiel goedkoop bedrukken
         Koop goedkope kleding
         Zelf kleding bedrukken
         Besparen op merkkleding
         Online kleding kopen
         Alternatieven voor dure boxershorts
         Maak zelf je wasmiddel
      Baby's & kinderen
      Aanbiedingen & kortingen
      Bereid je goed voor
      Besparen op kosten van je huisdier
      Stop abbonnementen
      Besparen op maandelijkse lasten
      Bespaar op tuinmeubelen
      Voordelig een tuinset kopen
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling