Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op je vakantie. 10 August 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Goedkope hotels
thema: vakantie
 
   Tips om te besparen > Vakantie > Accommodatie > Goedkope hotels

Goedkope hotels

In het centrum van een leuke stad of aan het strand en/of mooi natuurgebied zijn natuurlijk de chique hotels gevestigd. Als je het niet erg vindt om een stukje te lopen voordat je op een strand bent is het zeker de moeite om op dezelfde locatie maar iets verder van het strand of centrum van een mooie stad even verder te kijken of er goedkopere opties zijn.

hotel.jpg

Boeken in het hoogseizoen of weekend

Als je de keuze hebt en niet vast zit aan de schoolvakanties is het uiteraard de moeite om te boeken in het laagseizoen en niet in de weekenden, vakanties en feestdagen.

Je bespaart natuurlijk ten eerste veel geld op de boekingskosten en het is een stuk rustiger zodat je nog beter kunt genieten van jouw welverdiende vakantie.

Ontbijtbuffet of hotel zonder ontbijt

Neem alleen een hotelkamer zonder een ontbijt als dit veel geld scheelt in de boekingskosten en of je in de buurt lekker en gezellig kunt ontbijten. Doordat de meeste hotels een ontbijtbuffet aanbieden en je dus onbeperkt kan eten en drinken is dit vaak een betere keuze.

Overnachten in een hostel

In Nederland heten de meeste jeugdherbergen tegenwoordig hostels die niet zijn gebonden aan een bepaalde leeftijd en dus voor iedereen toegangelijk. Uiteraard zijn de prijzen van hostels veel voordeliger dan die van hotels.

Handdoeken en er verzekerd van zijn dat je schone lakens hebt kan je beter zelf verzorgen, in de meeste hostels moet je hier namelijk ook extra kosten voor betalen.

Er wordt er in de meeste hostels geen ontbijt geserveerd vaak mag je wel gebruik maken van de keuken om zelf je ontbijtje klaar te maken.

Er is vaak ook een nog goedkopere optie om in een gedeelde slaapzaal te overnachten. Erg populair bij backpackers en voordeel dat je natuurlijk veel leuke contacten kan maken. Grote kans echter dat je de zweetsokken van je buurman kan ruiken ;)

Op het internet wordt je natuurlijk overdonderd door alle aanbiedingen en vergelijk websites. Als je goedkoop wilt overnachten in een hotel dan is het uiteraard de moeite om de prijzen van hotels te vergelijken. 

Een leuke tip: Van der Valk Hotels & Restaurants is een welbekende Nederlandse horecaonderneming waar je een voordelige maar toch chique hotelkamer met korting kunt boeken.



Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Vakantie links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact




Besparen op vakantiekosten
 
   Voorbereiding
   Vervoer
   Accommodatie
      Tips als je gaat kamperen
      Vakantie met caravan of camper
      Ga naar een hostel
      Vakantiehuisje
      Goedkope appartementen
      Tips kampeervakantie Spanje
      Goedkope hotels
      De voordelen van een stacaravan
   Recreatie