Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 18 January 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Ontdek de huurmarkt in Nederland
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Wonen > Huurwoningen > Ontdek de huurmarkt

Ontdek de huurmarkt in Nederland

Nederland wordt groener. Dat is een erg fijn gegeven. Overal om ons heen groeien er ideeën en bedrijven die iedereen helpt om bewuster te leven. Eén van de verschuivingen die zich parallel aan deze groei plaatsvindt, is de shift van een kopersmarkt naar de huurdersmarkt. Het gaat langzaam, maar door slim om te spelen met deze verschuiving kan ook jij geld besparen, groener leven en ruimte besparen. Vaak worden spullen zoals gereedschappen, extra stoelen en tafels, horeca- apparatuur en meer onnodig gekocht. Zowel particulieren als bedrijven kopen spullen die vervolgens na één keer op een feest gebruikt te zijn in de kast verdwijnen.

Bespaar door te huren

Door te huren kun je gebruik maken van de nieuwste producten die gekeurd zijn en goed werken, zonder dat je er de hoofdprijs voor betaalt. Bovendien betaal je alleen wanneer je het product ook daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast draag je bij aan een groenere wereld: als je een product huurt wordt dat door jou gebruikt en verstoft daarna niet in de kast, maar wordt doorgegeven naar anderen die behoefte hebben aan het product. Als deze trend doorzet zullen er steeds minder onnodige producten vervaardigd worden en kan iedereen producten delen, om samen te besparen.

Huur slim

Huren in plaats van kopenMet kiezen voor huren in plaats van kopen ben je per definitie al goedkoper uit, maar het huren zelf kan ook op een slimme manier. Producten als gereedschap, horeca-apparatuur, glazen en bestek worden verhuurd door heel veel verschillende verhuurbedrijven. Het kan dus voordelig uitpakken om deze verhuurbedrijven te vergelijken. Websites als Huren.nl kunnen je heel erg helpen om de verhuurbedrijven in een overzicht te zien en bieden een handig startpunt voor jouw zoektocht naar een huurproduct. Het kan ook veel schelen om verhuurbedrijven te vergelijken. Er zit vaak een groot verschil in de huurprijs van de verschillende producten.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
      Koopwoningen
      Huurwoningen
         Op kamers
         Ontdek de huurmarkt
         Huurwoning delen
         Besparen woonlasten voor studenten
         Een huis huren
         3 bespaartips voor je op kamers gaat
      Verbouwingen
      Keuken
      Ramen en kozijnen
      Badkamer
      Interieur
      Trappen en liften
      Verhuizen
      Overig
   Afval & recycling