Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei kosten voor het gezin. 28 January 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Verzorging
thema: gezin
 
   Tips om te besparen > Gezin > Verzorging

Verzorging

Om op de kapper te besparen kun je leren knippen of een goedkope kapper te zoeken. De kapperschool of een thuiskapper zijn goede alternatieven. Wanneer je in een salon komt, weiger dan dan alle extra’s zoals fohnen en stylen. Dit wordt vaak meegerekend bij de prijs zonder dat dit gezegd wordt.
Borstvoeding geven is niet alleen goedkoper maar ook nog eens gezonder voor je kind. Wel is het belangrijk dat je extra vitaminen D en K geeft. Wanneer je al begonnen bent met flesvoeding is het evengoed nog mogelijk om weer over te gaan op borstvoeding.
Op deze pagina vind je handige tips om te besparen op je verzorgingsproducten. Je kan denken aan scheermesjes, tandpasta en shampoo.
Prijzen vergelijken, profiteren van aanbiedingen en voordeeltjes is een bekende methode, maar er zijn nog meer mogelijkheden om op de kosten voor cosmetica te besparen. Lees hier onze tips.
Brillen en lenzen zijn modeartikelen geworden. Voor de visueel gehandicapten zijn er in onze samenleving voldoende mogelijkheden. Lenzen in diverse sterkten kun je al voor enkele euro’s bij drogistketens of via internet aanschaffen.
Omdat ieder mens verschillend is en ieder hoorprobleem zijn eigen oplossing vergt, is het verstandig om een goede audicien uit te zoeken die uw gehoor deskundig kan onderzoeken en testen.
Gezin links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op kosten voor het gezin
 
   Educatie
   Vrije tijd
   Verzorging
   Geldzaken