Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op vervoerskosten. 8 March 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Zoek online naar het goedkoopste tankstation in de buurt
thema: vervoer
 
   Tips om te besparen > Vervoer > Auto > Tanken > Zoek het goedkoopste tankstation

Zoek online naar het goedkoopste tankstation in de buurt

Tank je altijd bij hetzelfde tankstation in de omgeving? Misschien loont het om wat verderop te tanken. Talloze websites bieden complete overzichten aan met de brandstofprijzen van de pompstations per regio.

Onbemande tankstations

een volledig overzicht van alle onbemande tankstations in NederlandBesparen op brandstofkosten begint natuurlijk met het tanken van de goedkoopste brandstof. Aan de verschillende brandstofprijzen kan je direct zien hoeveel je bespaart. Veelal zijn onbemande tankstations goedkoper dan bemande tankstations omdat hier geen bedienend personeel betaalt hoeft te worden. Een overzicht van onbemande tankstations per regio vind je op Onbemandetankstations.nl.

Overzicht tankstations per regio

Er zijn veel online initiatieven waar automobilisten het goedkoopste tankstation in de buurt kunnen vinden en waar automobilisten ook zelf prijzen kunnen toevoegen en/of wijzigen. Een aantal vind je hieronder:

Goedkooptanken.nu
Goedkoop Tanken Startkabel
Brandstofprijzen.nl

Goedkope tankstations op je Tomtom

Bij Goedkooptanken.nu zijn ze nu ook bezig om goedkope tankstations als POI’s beschikbaar te stellen voor de Tomtom Zo kun je overal in Nederland direct navigeren naar het goedkoopste tankstation in de buurt.

Brandstofprijzen

Lager “verbruik” is een kwestie van liters per afstand, maar ook van “prijs per liter”. Er zijn op internet de nodige sites te vinden waar je actuele prijzen kunt vergelijken. Zoek naar die ene pomp in de buurt of op je route waar brandstof het goedkoopst is. Diesel bij een willekeurig pomp langs de snelweg kan best 1.23 Euro/L kosten terwijl je bij een zorgvuldig uitgekozen pomp net naast diezelfde snelweg voor 1.16Euro/L al klaar bent. Rij je per volle 60L tank toch 4.20 Euro zuiniger!
 
 
United Consumers


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Auto links - Auto ABC - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op vervoerskosten

   Auto
      Techniek
      Rijgedrag
      Tanken
         Tank bij onbemande tankstations
         Ga rijden op LPG
         Zoek het goedkoopste tankstation
         Rijden op biodiesel
         Kosten besparen met een tankpas
      Onderhoud
      Flitspalen
      Aanschaf
      Collectief
      Overig
   Brommers & scooters
   Openbaar vervoer
   Motor
   Fiets
   Prive vervoer