Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op vervoerskosten. 17 January 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    De 5 beste occasions van dit moment
thema: vervoer
 
   Tips om te besparen > Vervoer > Auto > Aanschaf > De 5 beste occasions van dit moment

De 5 beste occasions van dit moment

Een auto kopen brengt al genoeg kosten met zich mee. Het is dan ook niet voor niets dat mensen steeds vaker kiezen voor een goede occasion. Maar welke occasion is nu goed, welke absoluut niet, en hoe vaak moet proefrijden om erachter te komen of een occasion goed is, of toch niet? Om je de hele zoektocht te besparen, hebben we de beste occasions van dit moment voor je op een rijtje gezet.
occassions.png

Toyota Auris

Deze autofabrikant staat al jaren op nummer één: ook wanneer het om occassions gaat. Toyota’s hebben misschien niet de meest luxe uitstraling of het grootste vermogen, maar wel een ander positief item dat ze altijd in een goed daglicht zet. Met de Toyota hoef je namelijk bijna nooit naar de garage. Deze auto’s zitten zo ontzettend goed in elkaar, dat ze jaren meegaan en weinig tot geen reparatie nodig hebben. En dat scheelt natuurlijk ontzettend in de maandelijkse en jaarlijkse kosten.

Mazda 3 of MX-5

De Mazda occasions zijn al jaren ontzettend populair. Zeker de Mazda MX-5 is op dit moment ontzettend populair. De kosten van eventuele reparaties zijn gemiddeld, en het automerk levert betrouwbare, fijne, luxe auto’s. Zo betrouwbaar als een Japanse auto maar kan zijn.

Honda Jazz

Net als Toyota, staat ook Honda bekend om zijn betrouwbare auto’s. De Honda Jazz is dan misschien ook wel een van de populairste occasions van dit automerk. Een auto die je niet in de steek laat - en ook dat is ontzettend belangrijk. Compacte buitenmaten, ruime binnenmaten en het handige gebruik maken deze auto je geld meer dan waard.

Mitsubishi Outlander

Wederom een Japanner, en dat is niet gek. De Japanse auto’s zijn misschien wel de meest betrouwbare auto’s die je kunt rijden. De Mitsubishi Outlander is de investering meer dan waard. Niet alleen ziet deze auto er ontzettend stoer uit, hij biedt ook nog eens veel ruimte, kracht en heeft een perfecte reputatie. Ideaal om met de caravan op pad te gaan.

Lexus CT200h

Altijd al een Lexus willen rijden? Dit is je kans. De aanschafprijs is natuurlijk wat hoger dan die van een Honda Jazz, maar het is het beetje extra meer dan waard. Een hybride vergelijkbaar met de Prius, maar dan zonder de veel voorkomende klachten. Daarnaast helpt deze hybride je ook nog eens de nodige duit te besparen op de verbruikskosten. Lage onderhoudskosten, en lage verbruikskosten: moet je nog langer nadenken?


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Auto links - Auto ABC - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op vervoerskosten
 
   Auto
      Techniek
      Rijgedrag
      Tanken
      Onderhoud
      Flitspalen
      Aanschaf
         Let op het gewicht bij aanschaf auto
         Besparen op wegenbelasting
         Schaf een hybride auto aan
         Installeer opties pas na aanschaf
         Kies vooraf de brandstof
         Let op de energielabels
         Let op bij aanschaf van occasion
         Neem een boordcomputer als optie
         Importeer een auto
         Let op acties bij een nieuwe auto
         Autoadvies op maat
         Sportieve SUVs en crossovers
         Kosten tweedehands auto
         Besparen op de aanschaf
         Onderzoek vooraf aankoop auto
         Waardevermindering van je auto
         De 5 beste occasions van dit moment
         Aanschaf eerste auto
         5 bespaartips voor je auto
      Collectief
      Overig
   Brommers & scooters
   Openbaar vervoer
   Motor
   Fiets
   Prive vervoer