Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei kosten voor het gezin. 20 November 2019,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Aanschaf
thema: gezin
 
   Tips om te besparen > Gezin > Aanschaf

Aanschaf

Koop alleen de nodige babyartikelen en koop deze niet allemaal in één keer. Koop iets pas wanneer je het echt nodig hebt. Wissel ervaring uit met andere jonge ouders over bepaalde producten. Ook kun je kijken welke spullen je tijdelijk kunt lenen van familie of vrienden zodat je deze niet zelf hoeft aan te schaffen.
Luiers verschillen soms enorm van prijs. Vergelijk daarom de prijzen en kijk hierbij ook naar de inhoud per pak. Reken uit hoeveel de luiers per stuk kosten zodat je de prijzen goed kunt vergelijken. Let altijd op aanbiedingen en koop dan ook gelijk een voorraad wanneer ze in de uitverkoop zijn. Wanneer je al weet dat je een tweede kind wil, kun je het beste wasbare luiers in plaats van wegwerpluiers kopen.
Kleding kopen moet regelmatig gebeuren aangezien kinderen er snel weer uitgroeien. Probeer daarom zo weinig mogelijk geld kwijt te zijn aan kleding door deze tweedehands te kopen, via internet te kopen, zelf kleding te maken of door oude kleding onderling uit te ruilen.
Er zijn diverse mogelijkheden om op een betaalbare manier aan mooie outfits te komen.
Zelf je wasmiddel maken is stukken voordeliger en heeft ook nog vele voordelen.
Je kan vrij eenvoudig zelf pasfoto´s maken. Voor 8 pasfoto's betaal je ongeveer 45 cent!
In veel gezinnen vormt kleding een grote kostenpost. Hoef je echter niet zozeer merkkleding maar wil je er graag wel hip bijlopen, dan kun je ook je eigen kleding bedrukken.
Boxershorts kosten veel geld en je wilt niet dat ze na drie keer dragen al gaten krijgen. Wat zijn alternatieven voor goede boxershorts maar niet de dure merken te hoeven kopen?
Online shoppen van kleding wordt steeds toegankelijker. Het is makkelijker, je hebt een veel bredere selectie en het is vaak zelfs mogelijk om je kleding weer gratis terug te sturen.
Kleine kinderen maken soms weleens iets stuk. Het is dus belangrijk dat je voor kwaliteit kiest als het om speelgoed gaat.
Singles day is een dag die draait om het vrijgezellenleven en staat voornamelijk in het teken van goedkoop online shoppen.
Het kopen van dure merkkleding is helemaal niet nodig, je kunt ook zelf goedkoop textiel bedrukken voor een opvallende outfit.
De maand december komt er weer aan en dat is altijd een dure maand. Wil jij leuke en originele cadeaus geven en toch goedkoop uit zijn? lees hier verder voor onze tips.
Gezin links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op kosten voor het gezin
 
   Educatie
   Vrije tijd
   Verzorging
   Aanschaf
   Geldzaken