Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 22 November 2017,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Apparaten
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Apparaten

Apparaten

Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op computer kosten.Vergelijk prijzen bij het aanschaffen van tvís op internet. Je kan beter geen plasmascherm kopen aangezien deze erg duur is in verbruik. Televisie kan je via de kabel, satelliet of digitaal ontvangen. Met een startpakket ben je zo goedkoop mogelijk uit. Naar verwachting zal het analoge signaal ergens tussen 2010 en 2015 worden uitgezet. Je zal dus vroeg of laat moeten overstappen naar digitale televisie.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Bij verschillende winkels is het mogelijk om artikelen/apparaten met een grote korting aan te schaffen die bijvoorbeeld in de showroom hebben gestaan en lichte beschadigingen vertonen.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

De stofzuiger is niet meer weg te denken uit het huishouden van tegenwoordig. Er zijn verschillende type stofzuigers die je kunt kopen in de winkel. Op deze pagina zullen we de voor- en nadelen van deze apparaten bespreken.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Niemand kan meer zonder een wasmachine maar nadeel is dat een wasmachine veel water en elektriciteit verbruikt. Hiervoor is er een techniek op de markt die helpt het verbruik naar beneden te helpen.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Je hebt keuze uit verschillende aanbieders en manieren van bellen als het gaat om je vaste telefoon. Voorbeelden hiervan zijn bellen via de kabel, Carrier Select of het gebruik maken van belbundels. Je kunt zelfs gratis telefoneren als je internet hebt door middel van het programma Skype.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Ik stuur regelmatig smsjes naar vriendin, vrienden en kennissen. Dat snoept ongemerkt snel mijn beltegoed van 20 euro op. Hoe te besparen hierop?
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. Erg handig, maar vaak wel erg duur... Helemaal als je een ongelimiteerd abbonnement hebt!
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Terwijl Nederlanders zich druk maken om te besparen op verzekeringen en energie, lijkt het telefoonabonnement een nog niet ontdekte categorie.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

In dit artikel laten we zien hoe een Androidtelefoon en een iPhone zo in te stellen zijn, dat onnodig dataverbruik wordt voorkomen. Ook bespreken we enkele apps die het dataverbruik verminderen.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Telefoonrekeningen van honderden euro's? Je bent niet de enige. Hieronder volgen een aantal simpele tips waar je al snel honderden euroís mee kan besparen.

Het is beter om schade te voorkomen of beperken, dan dat je het herstel van je smartphone rechtstreeks uit je portemonnee betaalt.

Wanneer je een iPhone hebt, dan weet je dat je een goede telefoon in handen hebt. Een nadeel van de iPhone is echter wel dat de onderdelen en benodigdheden van Apple behoorlijk duur zijn.
Het is beter om schade te voorkomen of beperken, dan dat je de verzekering aanspreekt of herstel rechtstreeks uit je portemonnee betaalt. Koop daarom een stevig telefoonhoesje, het liefst met grip zodat hij niet zo snel uit je handen glipt.
Apparaten Poll
Op welk apparaat denk jij het meest te besparen
Televisie
Computer
Telefoon

 

 
Google Bookmarks Facebook Tweet This
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling
 

Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact

Huishoud links