Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten en het milieu. 21 June 2018, Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Nieuwe bespaartips

Nieuwe bespaartips

Goedkope inktcartridges

De printers van de grote merken worden steeds goedkoper. Hetzelfde geldt helaas niet voor inktcartridges. Er zijn zelfs gevallen bekend, waarin het voordeliger is om een nieuwe printer aan te schaffen, dan een set originele inktcartridges kopen.

Voordelig en efficiënt verbouwen? Dat kan!

Je wilt waar voor je geld maar ook de kosten drukken als je gaat verbouwen. Da’s logisch. Een dergelijk project kan namelijk een flink prijskaartje met zich meebrengen.

Je bent jong en je wilt wat? Autokeuze van grote invloed op kosten autoverzekering

Waarom is de autoverzekering voor het ene model zoveel duurder dan voor een ander? Dit verschil in kosten heeft vooral te maken met je leeftijd.

Een goede smartphone hoeft niet duur te zijn

Hoe komt het dat smartphones zo duur zijn? En wat als je het geld niet hebt voor zo’n dure smartphone of het er niet voor over hebt?

Besparen met een doelstelling zorgt voor meer resultaat

Wil je ervoor zorgen dat heel het gezin meedoet op een actieve manier en écht zin krijgt om meer besparingen te vinden? Dan moet je leuke doelstellingen zetten.

Zo bespaar je op eten voor heel het gezin!

De gestegen prijs van boodschappen is een vervelende factor in het huishoudboekje geworden bij de gezinnen die het al krap hadden. Gelukkig zijn er manieren om te besparen op eten voor heel het gezin.

Hoe bespaar je op je lening?

Of je kunt besparen op de lening die jij al hebt lopen kan natuurlijk nooit kwaad.

Besparen op je mobiele abonnement doe je zo

Waar je bij dat vaste contract namelijk maandelijks een kleine 50 euro voor je toestel neerlegt, is dat bij een sim only niet het geval. Daarnaast kun je het sim only abonnement gewoon maandelijks aanpassen, opzeggen of verlengen.

Sim Only internetbundels

Simyo vindt het belangrijk dat klanten altijd de volledige controle over het abonnement hebben. Zo kun je bijvoorbeeld elke maand je Sim Only internetbundels gratis naar boven of beneden aanpassen.

Makkelijk geld besparen? Opruimen!

Geld overhouden is elke maand weer een uitdaging. Waar kun je wat besparen? Met deze tips zie je straks overal kansen.

Besparen op verzekeringen: 4 handige tips

De zorgverzekering is natuurlijk verplicht, net als de WA-verzekering. Maar naast deze verzekeringen voegen wij maar al te graag andere verzekeringen zoals een inboedel- of brommerverzekering aan het pakketje toe. Grote kans dat veel van je verzekeringen eigenlijk helemaal niet nodig zijn.

Beste smartphones onder €250

Smartphones zijn er in alle vormen, maten en prijzen. We zochten de drie smartphones voor je uit die maximaal 250 euro kosten en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben.

Bespaar met tweedehands trapliften

Trapliften worden tegenwoordig gereviseerd en geschikt gemaakt voor hergebruik. Op deze manier dragen we samen bij aan een beter milieu en zorgen ervoor dat verspilling van materialen onnodig is.

Vijf tips om minder stroom te verbruiken

Juist in de zomermaanden zijn er bepaalde grootverbruikers. Hieronder geven we je vijf tips om deze maanden minder stroom te verbruiken.

Textiel goedkoop bedrukken: vijf tips

Het kopen van dure merkkleding is helemaal niet nodig, je kunt ook zelf goedkoop textiel bedrukken voor een opvallende outfit.

Tip aanmelden

De redactie is continu op zoek naar goede tips waarmee je geld kunt besparen. Heb jij ook nog een goede tip om te besparen? Alle suggesties worden zeer gewaardeerd!


Google Bookmarks Facebook Tweet This
Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact
Links