Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten en het milieu. 14 August 2018, Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Nieuwe bespaartips

Nieuwe bespaartips

5 bespaartips voor een verhuizing binnen Amsterdam

Misschien wel de makkelijkste manier van besparen is een goede voorbereiding. Een verhuisbedrijf maken kosten voor de tijd dat ze aan het werk zijn. Er zijn echter verschillende taken die u van tevoren al gemakkelijk kunt uitvoeren.

Bespaar veel geld met alimentatie problemen van ex-echtgenoten

Als een relatie niet meer werkt en er wordt besloten om uit elkaar te gaan, heeft dit vaak grote gevolgen voor alle betrokkenen. Niet alleen spelen persoonlijke gevoelens van verlating en scheiding een rol, ook kunnen er vergaande en langdurige financiŽle consequenties uit voort komen.

10 tips voor een goedkope, duurzame badkamer

Voordat je je badkamer wilt gaan verbouwen of installeren, is het goed om eerst een goed plan te maken.

Bespaar energie met ledverlichting

Veel lampen staan onnodig aan waardoor je hoge energierekeningen krijgt. Led lampen zijn de oplossing wanneer je van veel en opvallende verlichting houdt, maar niet teveel wilt betalen.

Doe-het-zelven lukt stukken beter met het juiste gereedschap!

Door zelf te verbouwen, klussen in huis te doen of dingen te installeren, kun je al snel veel geld besparen. Of het nu gaat om het leggen van tegels of het installeren van nieuwe keukenapparatuur, met het juiste gereedschap kun je snel een goed resultaat bereiken.

Tips om te besparen op raamdecoratie, wat is qua prijs / kwaliteit de beste optie?

Doordat je jaloezieŽn en lamellen van de zon af kunt draaien, kun je bij warm weer het huis koel houden terwijl je toch nog voldoende daglicht binnen kan laten. Ideaal om het huis koel te houden zonder airco.

Binnenmilieu

Heb je last van een slechte lucht in huis, gezondheidsklachten op kantoor of stankoverlast op school? Met een binnenmilieu luchtonderzoek kunnen bedrijven en particulieren worden geholpen om stankoverlast en andere klachten te verhelpen.

Goedkope inktcartridges

De printers van de grote merken worden steeds goedkoper. Hetzelfde geldt helaas niet voor inktcartridges. Er zijn zelfs gevallen bekend, waarin het voordeliger is om een nieuwe printer aan te schaffen, dan een set originele inktcartridges kopen.

Voordelig en efficiŽnt verbouwen? Dat kan!

Je wilt waar voor je geld maar ook de kosten drukken als je gaat verbouwen. Daís logisch. Een dergelijk project kan namelijk een flink prijskaartje met zich meebrengen.

Je bent jong en je wilt wat? Autokeuze van grote invloed op kosten autoverzekering

Waarom is de autoverzekering voor het ene model zoveel duurder dan voor een ander? Dit verschil in kosten heeft vooral te maken met je leeftijd.

Een goede smartphone hoeft niet duur te zijn

Hoe komt het dat smartphones zo duur zijn? En wat als je het geld niet hebt voor zoín dure smartphone of het er niet voor over hebt?

Besparen met een doelstelling zorgt voor meer resultaat

Wil je ervoor zorgen dat heel het gezin meedoet op een actieve manier en ťcht zin krijgt om meer besparingen te vinden? Dan moet je leuke doelstellingen zetten.

Zo bespaar je op eten voor heel het gezin!

De gestegen prijs van boodschappen is een vervelende factor in het huishoudboekje geworden bij de gezinnen die het al krap hadden. Gelukkig zijn er manieren om te besparen op eten voor heel het gezin.

Hoe bespaar je op je lening?

Of je kunt besparen op de lening die jij al hebt lopen kan natuurlijk nooit kwaad.

Besparen op je mobiele abonnement doe je zo

Waar je bij dat vaste contract namelijk maandelijks een kleine 50 euro voor je toestel neerlegt, is dat bij een sim only niet het geval. Daarnaast kun je het sim only abonnement gewoon maandelijks aanpassen, opzeggen of verlengen.

Tip aanmelden

De redactie is continu op zoek naar goede tips waarmee je geld kunt besparen. Heb jij ook nog een goede tip om te besparen? Alle suggesties worden zeer gewaardeerd!


Google Bookmarks Facebook Tweet This
Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact
Links