Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten en het milieu. 15 October 2019, Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Nieuwe bespaartips

Nieuwe bespaartips

5 tips om te besparen op glasvezel internet 14-10-2019

Je betaalt vaak al snel meer dan een paar tientjes per maand aan je glasvezel internet: zeker wanneer je een alles-in-1 abonnement afgesloten hebt. Een flinke kostenpost waar je gelukkig best wat op kunt besparen. Hoe je dit doet, ontdek je hier.

5 bespaartips voor je verhuizing 10-10-2019

Bij een verhuizing komt een hoop kijken, denk bijvoorbeeld aan het inschakelen van verhuizers en het inpakken van al je spullen. Vaak verkijken mensen zich op de kosten van een verhuizing en dat terwijl een nieuw huis inrichten al kostbaar genoeg is. Toch zijn er verschillende manieren om te besparen op je verhuizing. Je leest ze in dit artikel.

Makkelijk geld besparen? Leg je laminaat zelf 6-10-2019

Dan zijn er genoeg mogelijkheden om minder budget kwijt te zijn en toch een geweldig resultaat neer te zetten. Zo ga je bijvoorbeeld allereerst natuurlijk op zoek naar het juiste laminaat in de aanbieding, maar kun je daarnaast nog meer geld besparen door zelf de handen uit de mouwen te steken en je eigen laminaat te leggen. Hoe je dat doet, leggen we je natuurlijk graag uit!

Geld besparen op vakantie 6-10-2019

Wanneer je graag op vakantie wil, maar het budget niet altijd toereikend lijkt, zijn er manieren om te kunnen besparen waardoor een vakantie naar een zonnige bestemming toch mogelijk wordt.

De helft besparen met een refurbished iPhone 2-10-2019

Je wilt graag een smartphone, maar niet de hoofdprijs betalen?†Dan is een refurbished toestel een optie.†Een refurbished telefoon is eerder gebruikt, maar volledig gerepareerd.

Energie zuinige horeca 28-09-2019

De horeca is grootverbruiker. Restaurants gebruiken elektriciteit vooral voor keukenapparatuur, verlichting, airconditioning en overige apparaten zoals terrasverwarming. Lees verder om hier op te besparen.

Besparen op tuinmeubelen en accessoires 23-09-2019

Koop liever de buitenmeubels niet in het zomerseizoen. In de nazomer gaan tuincentra zich richten op de kerst en willen graag van hun tuinmeubels af.

Beleggen interessant met besparen? 21-09-2019

Ben je geÔnteresseerd in beleggen maar heb je geen idee wat het precies is en hoe het werkt? Simpel gezegd is het een investering, waarmee je je vermogen kan laten groeien, niet direct besparen dus maar wel meer creŽren.

Zo bespaar je geld met LED lampen 13-09-2019

Heb je nog steeds gloei- of halogeenlampen in de woning hangen? Dan is het hoog tijd om deze te vervangen: ook wanneer ze eigenlijk nog goed werken. De LED lamp is op dit moment namelijk de meest duurzame en energiezuinige lamp op de markt.

Op welke autokosten kan je zoal besparen? 9-09-2019

Een auto kost je natuurlijk nogal wat: niet alleen in aanschaf, maar vooral in onderhoud en maandelijkse lasten. Hoe kun je deze lasten zo laag mogelijk houden en op welke autokosten kun je eigenlijk besparen? We zetten een aantal handige bespaartips voor je op een rijtje.

Beste reclame voor weinig geld 7-09-2019

De eerste gedachte is mond op mond reclame. Zorg voor een goed product en service zodat klanten jouw bedrijf bij anderen zullen aanbevelen.

Besparen door een traplift te kopen: hoe doe je dat slim? 3-09-2019

Steeds meer mensen kiezen ervoor om in hun bestaande huis te kunnen blijven wonen, ook als ze minder valide worden. Een traplift is een voordelige manier om dit te realiseren.

Op deze dingen moet je letten bij het afsluiten van een motorverzekering 27-08-2019

Hoewel de motorverzekering een verplichting is, zijn er wel een aantal manieren om deze op een slimme en voordelige manier af te sluiten. We geven je dan ook graag een aantal tips en adviezen bij het afsluiten van je motorverzekering.

Voordelig je huis beveiligen doe je zo 7-08-2019

Hoe maak je de woning op een slimme ťn voordelige manier veiliger? We hebben enkele goede ideeŽn verzameld om dit efficiŽnt aan te pakken.

6 tips om flink te besparen op je woonverzekeringen 5-08-2019

Heb je een woning gekocht of betrek je een nieuwe huurwoning? Dan heb je een aantal belangrijke verzekeringen nodig om hoge kosten en stress te kunnen voorkomen. We geven je dan ook graag een aantal handige tips om te besparen op je woonverzekeringen.

Tip aanmelden

De redactie is continu op zoek naar goede tips waarmee je geld kunt besparen. Heb jij ook nog een goede tip om te besparen? Alle suggesties worden zeer gewaardeerd!Tip aanmelden - Bespaar tools - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact - Links