Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op vervoerskosten. 18 January 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    De kids naar school brengen per e-bike: voordelig Ún gezond!
thema: vervoer
 
   Tips om te besparen > Vervoer > Fiets > De kids naar school brengen

De kids naar school brengen per e-bike: voordelig Ún gezond!

Dat fietsen goed voor ons is weten we allemaal. Maar het is vaak zo’n karwei om van a naar b te komen, met kinderen achterop en zware tassen aan het stuur. Niet met de e-bike! Want de elektrische motor van de fiets geeft je een steuntje in de rug en maakt het fietsen stukken makkelijker. Je komt sneller en niet bezweet aan op de plaats van bestemming. De kids op de fiets naar school brengen heeft vele voordelen. Het is gezond, goed voor het milieu en de portemonnee en je geeft er een goed voorbeeld mee voor je kinderen.
kids-fiets.jpg

Voordelig op de fiets

Fietsen is voordelig voor het milieu en je gezondheid maar ook voor de portemonnee. Als je vaker de fiets pakt en de auto laat staan ontwijk je de nog steeds stijgende bezineprijzen en die torenhoge parkeerkosten. En als je niet met de auto gaat, kun je hem ook niet per ongeluk tegen een boom of paaltje parkeren, waarvan de reparatie altijd vervelend veel geld kost.

Fietsen is gezond

Fietsen is gezond, dat weet vrijwel iedereen. Maar toch pakken we vaak snel even de auto en blijft de fiets onder het stof staan. Maar ook met de elektrische fiets werk je aan je gezondheid. Door regelmatig een stuk te fietsen train je vrijwel iedere spier in je lichaam en verlies je die overtollige kilo’s zonder dat je echt actief aan het sporten bent. 

De kinderen naar school brengen is een echte work out. Niet alleen ben je actief aan het fietsen. Met een kind achterop en eentje naast je kost het nog wat extra inspanning om veilig en op tijd op het schoolplein te geraken. Op de terugweg even boodschappen doen, langs een vriendin of snel door naar het werk. Het kan allemaal per e-bike en je hoeft ’s avonds niet meer naar de sportschool.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Auto links - Auto ABC - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op vervoerskosten
 
   Auto
   Brommers & scooters
   Openbaar vervoer
   Motor
   Fiets
      Bespaar op fietskosten
      Omafiets een ideale stadsfiets
      Nationale Fietsplan
      De kids naar school brengen
      Fiets vakantie met kinderen
   Prive vervoer