Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei financiŽle kosten. 24 February 2018,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Overige geldzaken
thema: geldzaken
 
   Tips om te besparen > Geldzaken > Overig

Overige geldzaken

Weet je ook niet altijd waar je geld blijft? Een begroting, een overzicht van al je inkomsten en uitgaven, geeft inzicht in de manier waarop je je inkomsten kunt besteden. Het is het makkelijkst om een begroting te maken per maand. Je inkomsten en uitgaven zijn niet iedere maand even hoog. Daarom is het beter om een gemiddelde maandbegroting te maken, waarbij kosten zijn omgerekend naar een gemiddeld bedrag per maand.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Om te voorkomen dat je in grote financiŽle problemen komt door bijvoorbeeld, ziekte, arbeidsongeschiktheid of ontslag heeft Nederland een stelsel van sociale verzekeringen. Bovendien zijn er diverse regelingen voor subsidies of tegemoetkomingen. Zorg dus dat je hier gebruik van maakt als je daar recht op hebt.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Maak gebruik van een (digitaal)huishoudboekje om je uitgaven bij te houden. Door meer inzicht in jouw uitgaven kun je eenvoudig kosten besparen.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Het is mogelijk dat veel huishoudens geld kunnen besparen als ze hun werkverdeling zouden veranderen. Het is nu vaak het geval dat beide partners werken waarvan 1 parttime.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Hoe kan de uitbreidende groep van 65-plussers bezuinigen? Uiteraard hebben deze mensen allemaal recht op AOW en hebben vaak door een vruchtbaar arbeidsverleden ook pensioen opgebouwd. Sommigen hebben daarnaast slim belegd en hebben zo Ďeen appeltje voor de dorstí. Hier een aantal tips en dan met name bedoeld voor de ťcht kwetsbare ouderen en hulpbehoevenden.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Het kan zomaar opeens gebeuren dat je in de Bijstand terechtkomt. Mede door de voortdurende economische crisis. Ga alle nuttige tips na om te besparen. Maak een balans van inkomsten en noodzakelijke uitgaven zoals huur, energie, gas, water en verzekeringen.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Met een dalende koopkracht en een oplopende werkloosheid, is geld besparen voor veel consumenten bittere noodzaak. Het Nibud, Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting, en de Consumentenbond hebben daarom hun krachten gebundeld in een nieuw boek. De meest recente onderzoeken van beide partijen zorgen voor gefundeerde en slimme bespaartips en helpen de consument vele euroís te besparen.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Het is in de huidige tijd voor veel mensen moeilijk om snel een goede baan op het gewenste niveau te vinden. Daarom is zekerheid rondom je werk en inkomen ťťn van de belangrijkste dingen.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Al heel wat jaren geven werkgevers hun werknemers een extraatje rond de feestdagen. In Nederland gaat dat al heel lang in de vorm van een kerstpakket.
Een stage moet natuurlijk zowel voor het bedrijf als voor de stagiaire voordeel opleveren.
De energiewereld is volop in beweging. Voor de ondervraagde ondernemers zijn ontwikkelingen op het gebied van led-technologie, spaarlampen en zonne-energie innovaties waarmee flink op de energierekening kan worden bespaard. Energieleveranciers worden steeds vaker een meedenkende energiepartner, waar MKB-ondernemers met hun energie- en besparingsvragen terecht kunnen.

Economieonderwijs zou veel voordelen hebben voor zowel individuen als de samenleving als geheel. Economie speelt een belangrijke rol in ons leven, dus onderwijs hierover zal ons leven op ťťn of andere manier verbeteren.

Met kleine aanpassingen in uw dagelijks leven bespaart u al snel een hoop en krijgt u meer grip op uw portemonnee. We zetten acht besparingstips voor u op een rij.

Houd jij na het betalen van de vaste lasten ook niet meer zo veel geld over om leuke dingen te doen? Lees dan in dit artikel hoe je geld kunt besparen om meer geld over te houden aan het einde van de maand. Zo kun je meer leuke dingen met je kinderen doen.
Iedereen wordt geconfronteerd met veel kosten. Om dergelijke kosten beter in de hand te houden, kan het verstandig zijn om eens in kaart te brengen waar je allemaal op kunt besparen.
Er zijn zo veel dingen die geld kosten, dat je aan het eind van de maand vaak loopt te balen als je naar je bankrekening kijkt.
Wat veel mensen vergeten is hun vaste uitgavens eens per jaar te controleren of het misschien goedkoper kan. Zoals de zorgverzekering, energie, telefoonabonnement etc.
Steeds meer bedrijven willen internationaal zaken gaan doen. Dit is natuurlijk uitstekend, maar dan is het wel belangrijk dat de website in een vreemde taal perfect verzorgd is.
Wanneer je Google Adwords niet op de juiste manier inzet kan Adwords een kostenpost zijn. Hieronder vind je 4 tips om te besparen op de kosten.
Op het moment dat je een pakket verstuurt, wil je dat op de voordeligste manier doen. Ook als je eens of vaker naar het buitenland verzendt, speelt de prijs een rol.
 


Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact

Google Bookmarks Facebook Tweet This




Geldzaken links
Geldzaken ABC



Geldzaken
 
   Verzekeringen
      Verzeker slim
      Auto / motorverzekeringen
      Bespaar op zorgverzekeringen
      Zorgverzekeringen vergelijken
      Besparen op je uitvaartverzekering
      Besparen op je autoverzekering
      Uitvaartverzekeringen vergelijken
      Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
      Tips afsluiten uitvaartverzekering
      Besparen aansprakelijkheidsverzekering
   Belastingen
      Teruggave belasting
      Bijverdienen en uitkering
      Tips bij aangifte belasting
      Belastingtips: Consumentenbond
      Geld terug bij wisselend inkomen
      Minder belasting betalen
   Leningen
      Los je schulden af
      Voorkom rood staan
      Doorlopend krediet - creditcard
      Bij financiŽle meevaller aflossen
      Prepaid creditcard
      Hypotheek afsluiten
   Sparen en beleggen
      Beleg slim
      Spaar slim
      De juiste spaarrekening
      Beginnen met beleggen
   Overig
      Maak een begroting
      Gebruik tegemoetkomingen
      Huishoudboekjes
      Minder werken, meer verdienen
      Kortingen en tegemoetkomingen voor 65 plussers
      Overleven in de bijstand
      Tips: Nibud en Consumentenbond
      Zorg voor financiŽle zekerheid
      Tips voor een budget kerstpakket
      Stagiaires in je bedrijf
      Kostenbesparingen voor het MKB
      Het belang van economieonderwijs
      8 tips om te besparen op geldzaken
      Bespaar op vaste lasten
      Elektriciteit, isolatie en tweedehands spullen
      Geld overhouden
      Vaste uitgaven controleren
      Laat je documenten vertalen
      Geld besparende AdWords tips
      Pakketten versturen