Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 20 September 2019,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Besparen met kortingscodes
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Aanschaf > Besparen met kortingscodes

Besparen met kortingscodes

Bijna iedereen bestelt wel eens wat via het internet. Veel mensen kopen liever online dan in een fysieke winkel omdat het voordeliger, sneller en gemakkelijker is. Wat het merendeel echter niet weet is dat online kopen nog een prettige bijkomstigheid heeft, namelijk de mogelijkheid om te besparen door kortingscodes te gebruiken.

Wat is een kortingscode?

De kortingscode is de opvolger van de papieren kortingsbon. Kortingscodes worden met hetzelfde doel als kortingsbonnen uitgegeven, namelijk om klanten te binden en nieuwe klanten aan te trekken. Een kortingscode bestaat uit een combinatie van letters en cijfers. Door deze unieke combinatie in te voeren tijdens het bestelproces bij een webwinkel kun je profiteren van aantrekkelijke voordelen.

Vaak voorkomende acties met kortingscodes zijn onder andere:
  • 10 euro of 10% korting op de gehele orderwaarde
  • Gratis verzending van een bestelling
  • Het tweede of derde artikel gratis
  • Een gratis cadeau bij een bestelling

Korting zonder kortingscode

Het kan voorkomen dat er voor een bepaalde webwinkel geen enkele kortingscode te vinden is. Bekijk dan hoe je op andere manieren kunt besparen. Sommige winkels geven bijvoorbeeld korting bij inschrijving voor de nieuwsbrief of betalen voor jou de verzendkosten vanaf een bepaalde orderwaarde. Als je ook op deze manier niets kunt besparen is het wellicht voordeliger om voor een andere webwinkel te kiezen.

Een kortingscode verzilveren

Het ophalen en verzilveren van een kortingscode is heel eenvoudig. Ga naar Acties.nl en zoek daar de winkel op waar je een bestelling wilt plaatsen. De gemakkelijkste manier om dit te doen is door het winkel overzicht te gebruiken. Zodra je op de pagina van de winkel bent klik je op “Bekijk kortingscode” om jouw unieke code tevoorschijn te toveren. Je hoeft nu alleen de zojuist verschenen nog te kopiëren en deze in te vullen op de website van de winkel waar je wilt bestellen. Je ziet dan direct hoeveel je hebt bespaard.

Acties.nl

Een van de bekendste kortingscode verzamelsites is Acties.nl. Deze website houdt een overzicht bij van de kortingscodes van een groot aantal online winkels. Er zijn honderden kortingscodes te vinden die je kunt gebruiken om online te shoppen met korting. Door op deze kortingssite te kijken hoef je niet zelf het internet af te struinen op zoek naar een werkende code.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
      Bereid je goed voor
      Besparen met kortingscodes
      Vergelijk prijzen
      Kies de beste winkel uit
      Maak gebruik van kortingen
      Kortingsbonnen en groepskorting
      Besparen op kosten van je huisdier
      Stop abbonnementen
      Kopen bij cashback sites
      Besparen op online shoppen
      Supermarkt aanbiedingen
      Apps om geld mee te besparen
      Bespaartips decembermaand
      Black Friday een wassen neus?
      Besparen met shoppen
      Besparen op maandelijkse lasten
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling